EUROLEAGUE

Η αποθέωση των πρώην

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε πως δεν ξεχνά τους ανθρώπους που τίμησαν την "ερυθρόλευκη' φανέλα, καθώς αποθέωσε τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Στράτο Περπέρογλου, κατά την παρουσίαση των ομάδων. Δείτε το video.

Η επιστροφή στα μέρη που περνάει καλά κάποιος, πάντα θα κρύβει ευχάριστες στιγμές. Μερικές από αυτές βίωσαν και οι Ντούσαν Ίβκοβιτς και Στράτος Περπέρογλου, στην αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ. Για την ακρίβεια, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, εκεί όπου η διοίκηση των Πειραιωτών έδειξε τον σεβασμό της σε δύο ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση των ευρωπαϊκών τίτλων της ομάδας.

Αρχικά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός τίμησε τους δύο ανθρώπους, βραβεύοντάς τους για την προσφορά τους με την "ερυθρόλευκη" φανελα . Στη συνέχεια, όμως, ο κόσμος ήταν αυτός που έδειξε και αυτός τον θαυμασμό, αλλά και τον σεβασμό του προς τον πρώην προπονητή, αλλά και τον πρώην παίκτη της ομάδας.

Χειροκρότησαν θερμά κατά την αναγγελία των ονομάτων τους, ενώ τραγούδησαν το όνομά τους! Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, όμως στην περίπτωση του Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο των Πειραιωτών, ο οποίος έδειξε πως δεν ξέχασε το "πράσινο" παρελθόν του.

Στο τέλος, όμως, αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι γηπεδούχοι, που επικράτησαν με 86-75 της τουρκικής ομάδας, συνδυάζοντας βράβευση και σπουδαία νίκη σε μια βραδιά!

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ