EUROLEAGUE

Έτοιμη και προσγειωμένη η Εφές για το τρίτο ματς με τον Ολυμπιακό

Έτοιμη και προσγειωμένη η Εφές για το τρίτο ματς με τον Ολυμπιακό

Η Αναντολού Εφές ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του τρίτου αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Προσγειωμένοι οι Τούρκοι, οι οποίοι έχουν κίνητρο για την πρόκριση, αλλά κρατούν χαμηλούς τόνους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

Το EuroLeague Greece βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (25/4) στο γήπεδο Αμπντι Ιπεκτσί, την έδρα της Αναντολού Εφές, στην οποία ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τουλάχιστον ένα break, στην προσπάθεια του να πάρει την πρόκριση για το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

H Αναντολού Εφές ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το τρίτο ματς της σειράς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ (19:30, EΡΤ-1) της Τετάρτης (26/4), δίχως προβλήματα. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του, οι οποίοι έχουν μεγάλο κίνητρο για την πρόκριση στο Final Four που θα διεξαχθεί στην πόλη τους.

Στο τέλος του προγράμματος, οι παίκτες της Αναντολού Εφές ήταν χαλαροί, έκαναν αστεία και έπαιζαν μεταξύ τους, με τον Κροάτη τεχνικό να αφήνει ελεύθερους τους παίκτες του, θέλοντας προφανώς να τους αποφορτίσει από την όποια πίεση. Άλλωστε, ύστερα από το break στο ΣΕΦ, η τουρκική ομάδα κρατάει, πλέον, την τύχη στα χέρια της. Αν αξιοποιήσει το πλεονέκτημα έδρας της, πήρε και το εισιτήριο για το Final Four.

Οι άνθρωποι της Αναντολού Εφές δεν λένε μεγάλα λόγια, κρατούν χαμηλούς τόνους και παρουσιάζονται προσγειωμένοι και συγκρατημένοι στις δηλώσεις τους. Άπαντες αποφεύγουν να θεωρήσουν τους εαυτούς τους φαβορί ύστερα από το break στο ΣΕΦ και τονίζουν πως θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας. Μιλούν με σεβασμό για τον Ολυμπιακό, αναγνωρίζουν την δυναμική του, την ποιότητα στο ρόστερ του, αλλά και την εμπειρία του σαν ομάδα. Ξέρουν πως δεν είναι εύκολο να κερδίζουν τους Πειραιώτες τρεις σερί φορές, αλλά πλέον με δύο ματς στην έδρα τους, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν πράξη.

Η Αναντολού Εφές δεν είναι σύλλογος που έχει ποδοσφαιρικό κοινό, δεν έχει φανατικούς οπαδούς (όπως συμβαίνει με τις Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ), η ατμόσφαιρα δεν θα είναι... κολασμένη στις κερκίδες, αλλά το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Ο Μπράιαντ Ντάνστον, μετά το τέλος της αναμέτρησης, στις δηλώσεις του τόνιζε τα εξής: "Στο πρώτο ματς της σειράς λειτουργήσαμε περισσότερο ατομικά και λιγότερα ομαδικά και για αυτό χάσαμε. Στο δεύτερο ματς λειτουργήσαμε πρώτα σαν ομάδα, παίξαμε καλή άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και λειτουργήσαμε έξυπνα στα τελευταία λεπτά, διαβάζοντας το παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτά πρέπει να κάνουμε και τώρα για να κάνουμε το 2-1 στην σειρά".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ