EUROLEAGUE

Τα είπαν Βατούτιν - Μπερτομέου

Τα είπαν Βατούτιν - Μπερτομέου

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, βρίσκεται στη Βαρκελώνη και συνομίλησε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, για τα τηλεοπιτκά δικαιώματα και την απήχηση της διοργάνωσης στη χώρα.

Το board της Euroleague συνεδριάζει για τη συμμετοχή των ομάδων που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση της σεζόν 2014-15 ενώ ο Τζόρντι Μπερτομέου επανέλαβε τα απαιτούμενα κριτήρια κι εξέφρασε τον προβληματισμό του για την απήχηση του θεσμού στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, ο ιθύνων νους της Euroleague εξήγησε στον Αντρέι Βατούτιν ότι η εικόνα των γηπέδων στους περισσότερους αγώνες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Λοκομοτίβ Κουμπάν και της Ούνιξ Καζάν ( σ.σ. στο EuroCup) δεν ήταν ικανοποιητική, την ώρα που η Euroleague γνωρίζει τεράστια απήχηση στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ ανέφερε τη σημασία της προβολής των αγώνων σε ελεύθερα κανάλια κι έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση της Τουρκίας. ''Μπορεί να επιτευχθεί ανάλογη συμφωνία με ό,τι ισχύει στην Τουρκία. Η Euroleague έκανε μια πολύ καλή συμφωνία με τα συνδρομητικά κανάλια, αφήνοντας τη δυνατότητα προβολής ενός αγώνα την εβδομάδα στη δημόσια τηλεόραση. Οι ομάδες μας πρέπει να αναζητήσουν επενδυτές που θα ενισχύσουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ''.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ