EUROLEAGUE

Στην ΤΣΣΚΑ ως το 2017 ο Τζάκσον

Ο Άαρον Τζάκσον δήλωσε σχετικά με την παραμονή του στην ΤΣΣΚΑ πως "όλα εξαρτώνται από το αν με βλέπουν στην ομάδα του χρόνου". Σήμερα (19/6), λοιπόν, οι Μοσχοβίτες υπέγραψαν τον Αμερικανό γκαρντ ως το 2017.

Ο Άαρον Τζάκσον ήλθε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την Μπιλμπάο το 2012 κι εν συνεχεία κατέκτησε τρεις φορές τη VTB United League ενώ συμμετείχε σε ισάριθμα Final Four της Euroleague. Μάλιστα τον Μάιο του 2015 έκανε εφτά κλεψίματα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, επίδοση που συνιστά ρεκόρ στην ιστορία των Final Four.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε σήμερα (19/6) ότι ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ (1μ.90) υπέγραψε νέο, διετές συμβόλαιο. "Εκτιμώ το γεγονός ότι ο πρόεδρος και το προπονητικό τιμ συμφώνησαν προκειμένου να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας ως το 2017. Αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος κι έτοιμος να... διαγράψω τα συναισθήματα που νιώσαμε στο Final Four της Μαδρίτης, προκειμένου να ζήσουμε στιγμές δόξας με την ΤΣΣΚΑ" εξήγησε ο Τζάκσον, ο οποίος έχει 6.3 πόντους (με 82.5% στις βολές, 61.1% στα δίποντα, 36.6% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 0.8 κλεψίματα σε 183 αγώνες με τους Ρώσους, τους 89 ως βασικός.

Ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε από την πλευρά του πως "ο οργανισμός είναι ικανοποιημένος με το κίνητρο, την αφοσίωση και την προσφορά του Άαρον στις επιτυχίες και την πρόοδο της ΤΣΣΚΑ. Ήταν πολύ σημαντικός για εμάς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αν μείνει υγιής, είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ικανοί να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ