EUROLEAGUE

Πού χάθηκε αυτό το παιδί;

Πού χάθηκε αυτό το παιδί;

Από τα μέσα του Νοέμβρη, ο Μίλος Τεόντοσιτς απέχει των... εργασιών της ΤΣΣΚΑ. Μάθαμε πού ήταν και τι έκανε, όπως και ότι ο Δημήτρης Ιτούδης τον υπολογίζει για το ΤΟΡ16.

Ήταν μέσα Νοέμβρη, όταν ο Μίλος Τεόντοσιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα. Όχι στο δεξί πόδι που τον υποχρέωσε τον περασμένο Μάρτιο να χάσει κάποια παιχνίδια. Εκείνη στο αριστερό, που είχε χτυπήσει τον Μάιο του 2013, στο δεύτερο ματς της σειράς με τη Χίμκι, στη VTB United League και είχε μπει στο χειρουργείο για να διορθώσει το πρόβλημα -χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Δεδομένου ότι προερχόταν και από ένα βεβαρυμένο καλοκαίρι (βλ. προετοιμασία της εθνικής Σερβίας, συν τον ηγετικό ρόλο που είχε στη διαδρομή της χώρας του για τη δεύτερη θέση στον κόσμο, στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο), οι της ΤΣΣΚΑ αποφάσισαν να του δώσουν έναν... αέρα χρόνου, να συνέλθει.

Στα πέντε πρώτα ματς της Euroleague (όσα πρόλαβε να παίξει), είχε 17.39π., 8.4 ασίστ, 3 ριμπ. και άλλα τόσα λάθη ανά αγώνα. Δηλαδή, θα λέγατε πως ήταν σημείο αναφοράς στο παιχνίδι των Ρώσων. Φαντάζεστε λοιπόν, τι έγινε όταν οι γιατροί ενημέρωσαν στις 18/11 (μετά τη δυσφορία που αισθάνθηκε σε προπόνηση) ότι θα ήταν χρήσιμο να λείψει για κάποιο διάστημα, του τύπου του ενός μήνα. Ε, φαντάζεστε λάθος, διότι όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, βρέθηκαν άλλα παιδιά να κάνουν ένα βήμα μπροστά (με πρώτον τον Νάντο ΝτεΚολό), από το εκτός έδρας ματς με την Άλμπα (20/11) και μέχρι τη σήμερον ημέρα.

Στο διάστημα που τον χάσαμε, πετάχτηκε και μέχρι το Τελ Αβίβ -όπου πλέον πηγαίνουν όλοι με προβλήματα σαν το δικό του-, για να πάρει μια άποψη. Και εκεί οι γιατροί του είπαν τα ίδια, ενώ τον κράτησαν επί των εδαφών τους για 10 ημέρες, προκειμένου να κάνει θεραπείες. Για αυτό και τον είδατε πίσω από τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ, στο ματς με τη Μακάμπι (27/11), στη Nokia Arena.

Όλα αυτά ωστόσο, ανήκουν το παρελθόν, διότι ο Σέρβος γκαρντ όχι μόνο έχει επιστρέψει στη Μόσχα, αλλά μετά τα Χριστούγεννα επέστρεψε και στο πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων, με τον Δημήτρη Ιτούδη να τον υπολογίζει για το ΤΟΡ16.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ