EUROLEAGUE

"Περίπατος" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Κίνα

"Περίπατος" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Κίνα

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε το China Tour της EuroLeague, κερδίζοντας με εμφατικό τρόπο τους Sichuan Blue Whales (92-49), πρώην ομάδα του Στράτου Κουκουλεκίδη.

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η ΤΣΣΚΑ Μόσας τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας στην Κίνα, στα πλαίσια του China Tour της EuroLeague. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία απέναντι στους Sichuan Blue Whales, με το τελικό +43 (92-49) της επικράτησής τους να καταδεικνύει τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων.

Το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη πήρε από νωρίς διψήφιο προβάδισμα, με το +10 (29-19) του α' δεκαλέπτου να αποτελεί απλά την αρχή της μετέπειτα κυριαρχίας του στο παρκέ. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να παρουσιαστούν στοιχειωδώς ανταγωνιστικοί, με τη διαφορά να "ανοίγει" λεπτό με το λεπτό, μέχρι να φτάσουμε στο +43 με το οποίο "έκλεισε" η αναμέτρηση.

Επόμενος αντίπαλος για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι οι Guangdong Tigers, εκεί όπου η "ομάδα του στρατού" ευελπιστεί να συναντήσει μεγαλύτερη αντίσταση, προκειμένου να έχει να κερδίσει κάτι επί της ουσίας.

Τα δεκάλεπτα: 19-29, 27-49, 42-68, 49-92.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ