EUROLEAGUE

Ο Τζάκσον "ντοπάρει" ψυχολογικά τους συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ

Ο Τζάκσον "ντοπάρει" ψυχολογικά τους συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ

Ο πόιντ γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άαρον Τζάκσον, βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να δώσει νέο κίνητρο στους συμπαίκτες του να υπερασπιστούν τον τίτλο της EuroLeague που κατέκτησαν την περσινή σεζόν.

Μία φωτογραφία. Δύο λέξεις: "Defend This". Καμία φορά δεν χρειάζονται μεγάλοι επικοί λόγοι και φωνές. Αρκεί μία κίνηση. Και αυτό ακριβώς φαίνεται πως σκέφτηκε ο Άαρον Τζάκσον, θέλοντας με τον τρόπο του να δώσει έξτρα κίνητρο στους συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ για να υπερασπιστούν τον τίτλο της EuroLeague που κατέκτησαν την περσινή σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ λοιπόν έκανε κάτι αρκετά απλό: Βρήκε μία φωτογραφία που δείχνει τον αρχηγό της ομάδας, Βίκτορ Κριάπα, να σηκώνει το τρόπαιο της EuroLeague, τύπωσε πάνω την φράση "Defend This" και την έβγαλε σε πολλά αντίγραφα, κολλώντας την στο locker κάθε συμπαίκτη του!

"Κάθε μέρα ερχόμαστε στο γήπεδο και ετοιμαζόμαστε για να κατακτήσουμε την EuroLeague που είναι και ο βασικός μας στόχος. Το κάναμε πέρυσι και τώρα θέλουμε να το ξανακάνουμε. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να βλέπουμε αυτή τη φωτογραφία και να θυμόμαστε το συναίσθημα της κατάκτησης του τροπαίου, προκειμένου να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε ξανά τον στόχο μας" δήλωσε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ο Αμερικανός γκαρντ εξηγώντας την κίνησή του. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ