EUROLEAGUE

Ντε Κολό: "Δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμα"

Ντε Κολό: "Δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμα"

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2008, έχοντας ένα τελευταίο εμπόδιο να ξεπεράσει. Αυτό της Φενέρμπαχτσε (15/5, 21:00) στον τελικό του Final Four. Τι δήλωσαν οι παίκτες της "ομάδας του στρατού" πριν την τελευταία προπόνηση.

Εφτά χρόνια μακριά από την κορυφή της Ευρώπης είναι πολλά για μια ομάδα που έχει μάθει να κατακτά τίτλους. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει να επιστρέψει στον θρόνο του Πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά για να τα καταφέρει πρέπει να κερδίσει την Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Euroleague (15/5, 21:00).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Μιλώντας πριν την τελευταία προπόνηση της ρωσικής ομάδας, ο Νάντο Ντε Κολό δήλωσε πως " είμαστε εκεί όπου θέλουμε: έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, όπως κάναμε όλη την χρονιά αλλά και στο χθεσινό παιχνίδι και να παραμείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ως τώρα: απλά πήγαμε στον τελικό. Θέλουμε αυτόν τον τίτλο κι έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για το τρόπαιο. Πρέπει να παίξουμε με πολλή επιθετικότητα. Γνωρίζουμε πώς είναι ένα Final Four κι ένας τελικός. Πρέπει να παίξουμε με επιθετικότητα και να μείνουμε ενωμένοι. Δεν έχει σημασία τι έχει συμβεί", με τον Κάιλ Χάινς να προσθέτει:

" Έχουν πολλούς επικίνδυνους παίκτες, είναι αθλητικοί, μπορούν να σουτάρουν και θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα χρειαστέι ομαδική δουλειά για να σταματήσουμε τους ψηλούς τους. Είμαι έτοιμος να παίξω, όσο με χρειαστεί ο κόουτς. Οι δύο ομάδες δεν έχουν αντιμετωπίσει η μία την άλλη, αλλά πέρσι είμαι τεθεί αντιμέτωποι. Τα συστήματα μας είναι παρόμοια και αυτοί έχουν πολλούς παίκτες με εμπειρία. Θα είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε όλα όσα κάναμε μέσα στη σεζόν".

Τέλος, ο Μίλος Τεόντοσιτς ανέφερε πως " προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά ίσως το παιχνίδι να μην είναι και το καλύτερο. Είναι ένας τελικός . Θα έχει πολύ ενδιαφέρον και περιμένω ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα για να νικήσουν. Υπάρχουν πολλές ιστορίες για τους προπονητές και τους παίκτες των ομάδων, αλλά δεν έχουν σημασία για τον τελικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ