EUROLEAGUE

"Να μην μας κλέβουν πόντους"

"Να μην μας κλέβουν πόντους"

Ο Βιτάλι Φριντζόν μίλησε για τις 15/25 βολές που είχε η ΤΣΣΚΑ και για το τι χάνει η παρέα του, χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ουίμς: "Απίστευτη η άμυνα του Παναθηναϊκού".

Ο Σεργκέι Φριντζόν στάθηκε στην απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς, ενημερώνοντας ότι " είναι ξεκάθαρο πως είναι δύσκολο να κερδίσουμε χωρίς το βασικό μας πόιντ γκαρντ. Χωρίς τον Μίλος, χάνουμε σε επιθετικότητα και αμοιβαία κατανόηση. Τα παιδιά βέβαια, που καλύπτουν το κενό, είναι επίσης δυνατά. Πρέπει να βγούμε και να νικήσουμε πάλι, χωρίς τον Μίλος. Είμαστε στα πλέι οφ. Δεν έχουμε επιλογές. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες".

Ενημέρωσε πως περιμένει και το δεύτερο παιχνίδι το ίδιο δύσκολο "και να καταφέρουμε να επιβιώσουμε χωρίς ήττα, θα είναι κάτι πολύ καλό. Αν βάζαμε και τις βολές, τα πράγματα ενδεχομένως να ήταν πιο εύκολα. Θα το δουλέψουμε στην προπόνηση και καλώς εχόντων των πραγμάτων, στο δεύτερο παιχνίδι θα έχουμε καλύτερο ποσοστό. Σήμερα κάναμε τον Παναθηναϊκό να πιστεύει πως μέσω των βολών μπορούν να μας "κλέψουν" εύκολους πόντους. Δεν πρέπει να το αφήσουμε να συνεχιστεί".

"Ο ΠΑΟ μας ώθησε σε "σκοτωμένα" σουτ"

Ο Σόνι Ουίμς διαβεβαίωσε ότι " δεν είχαμε αμφιβολία πως τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θα ήταν δύσκολα. Κυρίως, διότι οι "πράσινοι" παίζουν απίστευτη άμυνα. Δεν επέτρεψαν στους ψηλούς μας να κάνουν ό,τι συνηθίζουν -να τους περνάμε την μπάλα και αυτοί να σκοράρουν- να κάνουν και αυτό επηρέασε το παιχνίδι μας. Μας έκαναν να δουλεύουμε για 24'' σε κάθε επίθεση και να κάνουμε "σκοτωμένα" σουτ. Παρ' όλα αυτά, νικήσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Το επόμενο ματς δεν θα είναι πιο εύκολο. Πρέπει να φανούμε περισσότερο προετοιμασμένοι". Δεν ήθελε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες " γιατί δεν υπάρχει ανάγκη να σκάψουμε πιο βαθιά. Είδαμε τι δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε ή τι κάναμε λάθος και προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε. Για παράδειγμα, την άμυνα μας".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ