EUROLEAGUE

Κόουτς Κιριλένκο

Κόουτς Κιριλένκο

Ο Αντρέι Κιριλένκο επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όχι όμως για να προστεθεί στο ρόστερ της "ομάδας του στρατού". Ο "ΑΚ47" είναι ο νέος βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη.

Η επιστροφή του Αντρέι Κιριλένκο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θεωρήθηκε από πολλούς ως κίνηση - ματ των Ρώσων, προκειμένου για την επιστροφή τους στην κορυφή της Ευρώπης. Ο "ΑΚ47" αγωνίστηκε για μερικά παιχνίδια με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, αλλά το μέλλον του δεν αφορά την αθλητική ιδιότητα.

Κι αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η διοίκηση της ρωσικής ομάδας, ο Αντρέι Κιριλένκο είναι το νέο μέλος του τεχνικού τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. " Όταν επέστρεψα στη Ρωσία, ήθελα να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Πιστεύω ότι από αυτό το πόστο θα μπορώ να κάνω αυτό που θέλω", ανέφερε ο κόουτς Αντρέι Κιριλένκο για την αλλαγή ρόλου που θα έχει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης είπε πως " κατά τη γνώμη μου πάρθηκε η καλύτερη δυνατή απόφαση. Ο Αντρέι θα είναι το δεξί μου χέρι από εδώ και πέρα. Πιστεύω ότι από κοινού μπορούμε να βρούμε μερικές νέες ιδέες στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, μιας και διαθέτει γνώσεις και μεγάλη εμπειρία από τα χρόνια που έπαιζε στο ΝΒΑ και την Ευρώπη".

Σημείωση: Δεν γνωρίζουμε αν ο Αντρέι Κιριλένκο θα γίνει καλός προπονητής. Είναι δεδομένο πάντως πως θα αργήσει λίγο ακόμα να βγάλει την αθλητική περιβολή για να φορέσει το κοστούμι του κόουτς. Η είδηση που ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι στο πλαίσιο της Πρωταπριλιάς. Όπερ και σημαίνει πως η "ομάδα του στρατού" θα έχει στη σύνθεσή της έναν εκ των κορυφαίων παικτών της Ευρώπης, μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ