EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Θα δουλέψουμε σκληρά"

Ιτούδης: "Θα δουλέψουμε σκληρά"

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι η "ομάδα του στρατού" θέλει τη νίκη απέναντι στην Τσεντεβίτα το απόγευμα της Παρασκευής. Δείτε τι δήλωσαν οι Δημήτρης Ιτούδης και Κάιλ Χάινς.

Το νικηφόρο σερί της επιθυμεί να συνεχίσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και σε αυτό το παιχνίδι, η οποία αντιμετωπίζει την Τσεντεβίτα το απόγευμα της Παρασκευής (31/10, 20:30) για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Η ρωσική αρκούδα έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες επί της Άλμπα Βερολίνου και της Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις και να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης.

"Σεβόμαστε την Τσεντεβίτα λόγω της ιστορίας του συλλόγου της και των προπονητών της. Προσπαθούν να αναδείξουν τους νεαρούς παίκτες τους, οι οποίοι συνδυάζουν την έλλειψη εμπειρίας με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό. Οι αντίπαλοι έχουν αρκετά έμπειρους παίκτες, αλλά το ρόστερ τους τώρα δεν είναι πλήρες, λόγω των πολλών τραυματισμών. Η Τσεντεβίτα έχει αρκετούς καλούς παίκτες, οι οποίοι παίζουν επιθετικά στις άκρες του γηπέδου. Έχουν καλούς δημιουργούς στο πικ εν ρολ, όπως ο Γκόρντιτς, ο Άντε Ντέλας και ο Μπάμπιτς, καλούς σουτέρ όπως ο Μπάμπιτς και ο Πίλεπιτς, τεσσάρια που σουτάρουν από μακριά και παίκτες με πλάτη όπως ο Μπίλαν και αυτό τους δίνει ισορροπία στην επίθεση. Ξεκίνησαν τη σεζόν με δύο ήττες και αυτό τους δίνει ένα επιπλέον κίνητρο εναντίον μας. Παρά το αρνητικό ρεκόρ τους δεν περιμένουμε πως θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή μας και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει" ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη.

Από πλευράς παικτών ο Κάιλ Χάινς δήλωσε: " Η Τσεντεβίτα είναι μία νέα και ενθουσιώδης ομάδα. Περιμένουμε από αυτούς να παίξουν ένα καλό παιχνίδι, να παλέψουν σκληρά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς παίζουμε εκτός έδρας, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας, για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε ριμπάουντ και να παίξουμε σαν ομάδα. Εάν το κάνουμε αυτό θα έχουμε και περισσότερες πιθανότητες".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ