EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Κατέβασα την φωτογραφία του "We are the Champions"

Ιτούδης: "Κατέβασα την φωτογραφία του "We are the Champions"

Ο Δημήτρης Ιτούδης επέστρεψε στην Μόσχα πικραμένος και τόνισε πως έβγαλε την φωτογραφία του "We are the Champions", καθώς η ΤΣΣΚΑ δεν είναι πλέον πρωταθλήτρια.

Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο Δημήτρης Ιτούδης έγραψε το δικό του μήνυμα. Αναφέρθηκε στην αποτυχία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final Four, τόνισε πως η ομάδα του επέστρεψε στην Μόσχα πικραμένη και επεσήμανε πως κατέβασε την φωτογραφία του "We are the Champions", καθώς η ομάδα του δεν είναι πλέον πρωταθλήτρια. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα.

Το μήνυμα του Δημήτρη Ιτούδη:

"Επιστρέψαμε στη Μόσχα Δευτέρα απόγευμα με μια πίκρα, παρότι είχαμε και πάλι μια εξαιρετική χρονιά στην #euroleague.

Κατέβασα την φωτογραφία του εξωφύλλου 'We are Champions" καθώς δεν θα είναι η ομάδα μου η πρωταθλήτρια έως το επόμενο #F4glory. Αμέσως πέσαμε στη δουλειά καθώς έχουμε δύσκολη συνεχεία στη #VTBleague. Διαβάζω τόσα πολλά υπέροχα μηνύματα στo inbox μου από τις τελευταίες μέρες και στα σχόλια σας στο logo της #CSKAbasketπου ανέβασα!

Σας ευχαριστώ απεριόριστα. Δεν φαντάζεστε πόση χαρά και δύναμη μου δίνεται. Σας υπόσχομαι πως εγώ και οι συνεργάτες μου θα δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα παιγνίδια της ομάδας μας και να φέρουμε κι άλλο κόσμο κοντά στο μπάσκετ.

Ας συνεχίσει κάθε ένας από εμάς τον αγώνα του με γνώση πείσμα επίμονη τιμιότητα. Με ευγνωμοσύνη ..."

Ιτούδης: "Κατέβασα την φωτογραφία του "We are the Champions"

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ