EUROLEAGUE

Επίσημα εκτός TΣΣΚΑ ο Μίτσοβ

Επίσημα εκτός TΣΣΚΑ ο Μίτσοβ

Το συμβόλαιο του Βλάντιμιρ Μίτσοβ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έληξε, και ο Σέρβος αποχωρεί μετά από δύο χρόνια από την ομάδα, όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωση τους οι Ρώσοι.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Βλάντιμιρ Μίτσοβ επισημοποίησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μετά από δύο χρόνια ήρθε η λήξη του συμβολαίου του 29χρονου παίκτη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ρωσίας.

Στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ, ο Σέρβος γκαρντ έπαιξε 119 παιχνίδια , έχοντας κατά μέσο όρο 8.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 0.6 κλεψίματα και 0.2 μπλοκ σε 21.6 λεπτά συμμετοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας, ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων του Πανιωνίου, θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες στην υπογραφή συμβολαίου με την νέα του ομάδα. Ποιά θα είναι αυτή; Οι "μνηστήρες" είναι πολλοί, ανάμεσα τους και ο Ολυμπιακός, ο οποίος εξέτασε τις τελευταίες μέρες την περίπτωση του 29χρονου για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

Τι δήλωσε ο Μίτσοφ για την αποχώρηση του:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, την ευκαιρία να παίξω σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου και την άριστη στάση που κράτησαν απέναντι σε μένα και την οικογένεια μου. Αισθάνομαι υπέροχα αλλά παράλληλα έχω και μία μικρή πίκρα που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να φτάσει στην νίκη σε δύο Final Four. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα στο μέλλον".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ