EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μ.-Ναντέρ

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μ.-Ναντέρ

Η ΤΣΣΚΑ έκανε τέσσερις τις νίκες στη φετινή Euroleague, με το 72-60 επί της Ναντέρ, με τον Έτορε Μεσίνα να λέει πως "λανθασμένα χρησιμοποίησα τον Κρστιτς".

Ο Νέναντ Κρστιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ενδεχομένως λίγο νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε, με τον Έτορε Μεσίνα να λέει " για αυτό που έγινε στο τέλος της τέταρτης περιόδου, η ευθύνη είναι δική μου. Ξεκάθαρα ο Νέναντ δεν ήταν έτοιμος και αναλαμβάνω την ευθύνη. Δικό μου ήταν το λάθος. Όχι δικό του".

Για το παιχνίδι είπε πως " είχα ειδοποιήσει τους παίκτες μου ότι αντιμετωπίζουμε ομάδα εκ των υποψηφίων να περάσει στο ΤΟΡ16. Νίκησε στη Βαρκελώνη, διεκδίκησε τις πιθανότητες της εναντίον της Φενέρμπαχτσε. Η Ναντέρ είναι αθλητική ομάδα, που παίζει καλή άμυνα, έχει σκόρερ και αυτοπεποίθηση. Είμαι ευτυχής που τη νικήσαμε. Δουλέψαμε εξαιρετικά στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο και ξεφύγαμε με 20 πόντους".

Εκτός της συγγνώμης που είχε να πει για τον Κρστιτς, ομολόγησε και πως "κά ποιοι παίκτες παραέμειναν στον πάγκο και όταν μπήκαν στο ματς επηρέασαν άσχημα το ρυθμό. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως και αυτό ήταν δικό μου λάθος. Θέλω όλοι οι παίκτες μου να νιώθουν ίσοι".

O Κάιλ Χάινς αρχικά είπε πως "σήμερα αποδείξαμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, όταν υπάρχει ανάγκη", πριν προσθέσει ότι " η ΤΣΣΚΑ έχει τη δυνατότητα να γίνει πολύ καλή ομάδα, όπως προχωρά η σεζόν. Είναι πάντα δύσκολο και χρονοβόρο να βρει μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες, τη χημεία της. Επιπροσθέτως, κάποιος αλλάζει θέση, κάποιος τραυματίζεται...Η ουσία είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση, με σκληρή και διαρκή δουλειά, γιατί δεν θα μας χαριστεί κάτι. Είμαι βέβαιος πως η ΤΣΣΚΑ θα μπει στο σωστό δρόμο".

Τι έγινε στην πρώτη περίοδο, όταν η Ναντέρ προηγήθηκε; " Ξεκινήσαμε άσχημα το ματς, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στο μπάσκετ. Κάναμε δυο αβίαστα λάθη που επέτρεψαν στη Ναντέρ να προηγηθεί. Οι αντίπαλοί μας παίζουν πολύ σκληρά, πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό το στιλ δεν μας ταιριάζει. Μπορώ να πω ότι χρειαστήκαμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ