EUROLEAGUE

Άνετα την Ούνικς η ΤΣΣΚΑ

Άνετα την Ούνικς η ΤΣΣΚΑ

Στο μεγάλο ντέρμπι της VTB League η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Ούνικς Καζάν, κερδίζοντάς την με 105-91 μέσα στο Καζάν παρά την απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέχισε... απτόητη την πορεία της στην VTB League, δείχνοντας ότι πρακτικά δεν έχει αντίπαλο στην Λίγκα. Και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο υποτιθέμενο ντέρμπι με την Ούνικς Καζάν, την οποία κέρδισε εύκολα με 91-105 μέσα στο Καζάν παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα του αγώνα, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 50-58, εκμεταλλευόμενη στο μέγιστο βαθμό την διαφορά ποιότητας που υπάρχει στο ρόστερ των δύο ομάδων.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Νάντο Ντε Κολό με 17 πόντους και 11 ασίστ, με τον Τζέιμς Όγκαστιν να προσθέτει 16 πόντους και 8 ριμπάουντ και τον Άαρον Τζάκσον 14 πόντους.

Για την Ούνικς, ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε 25 πόντους και 5 ασίστ, ο Ορλάντο Τζόνσον 18 πόντους και 5 ασίστ και ο Αρτ Παραχούτσκι 16 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ο Κώστας Καϊμακόγλου ξεκίνησε στην βασική πεντάδα και είχε 6 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 24 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ