EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Ρεάλ

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Ρεάλ
INTIME SPORTS

Η Ρεάλ διεύρυνε το αήττητο σερί της κάτι που ευχαρίστησε τον Λάσο, όμως στον αντίποδα ο Φλέμινγκ αν και έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, δεν χάρηκε ιδιαίτερα με την έκταση του σκορ

Η διαφορά των 20 πόντων δεν ήταν αντιπροσωπευτική των όσων έδειξαν στο παρκέ οι δύο ομάδες. Στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα το παραδέχθηκαν άλλωστε και οι δύο προπονητές.

Μπάμπεργκ

Κρις Φλέμινγκ: "Παίξαμε για μεγάλο διάστημα αρκετά καλό μπάσκετ. Δύο φορές μας ξέφυγαν στο σκορ, όμως ειδικά στο τέλος γυρίσαμε με τη ζώνη. Ήταν ένας αγώνας που χαρακτηρίστηκε από τα τρίποντα. Είχαμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε, όμως δυστυχώς δεν εκτελέσαμε όπως έπρεπε σε εκείνο το χρονικό σημείο. Είναι ακόμα ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, όμως προφανώς έχουμε ακόμα κάποια δουλειά να κάνουμε για να μάθουμε πως να τελειώνουμε αυτού του είδους τα παιχνίδια".

Κάρστεν Τάντα: "Το πήραν κυριολεκτικά στο τέλος, όμως κι εμείς σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε τέλεια για 35 λεπτά. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κορυφαία. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις ομάδες κι αυτό το παιχνίδι μας το έδειξε αυτό".

Ρεάλ Μαδρίτης

Πάμπλο Λάσο: "Όπως περιμέναμε έγινε ένα σκληρό παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν σκληρό από την αρχή. Δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό από την επίθεση. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Διορθώσαμε κάποια λάθη και πήγαμε στο ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ. Στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο ανοίξαμε την διαφορά μας. Όταν άλλαξαν την άμυνα τους είχαμε πρόβλημα στην επίθεση. Στο τέλος είχαμε την ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη. Οι 20 πόντοι διαφοράς δεν είναι το πραγματικό σκορ. Νομίζω η Μπάμπεργκ έκανε πολύ καλύτερη δουλειά. Πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με το παιχνίδι που έπαιξαν".

Ρούντι Φερνάντεζ: "Προσπάθησαν να αλλάξουν τον ρυθμό με άμυνα ζώνης. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε όπως πρέπει απέναντι στη ζώνη. Στα τελευταία λεπτά νομίζω ότι βελτιωθήκαμε στην άμυνα. Κλέψαμε πολλές μπάλες και γι' αυτό κερδίσαμε με 20 πόντους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ