EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η συγκλονιστική εξέλιξη του αγώνα και η φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα βρέθηκαν στο επίκεντρο των δηλώσεων μετά το τέλος του ματς.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της Λοκομοτίβ Κουμπάν για την κορυφή του Δ' ομίλου και ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν ανακουφισμένος μετά το ροζ φύλλο που ήρθε με περιπετειώδη τρόπο. Στην αντίπερα όχθη ο Ράντονιτς είδε μία μεγάλη ευκαιρία να φεύγει μέσα από τα χέρια της ομάδας του.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ντέγιαν Ράντονιτς: "Συγχαρητήρια στη Μακάμπι για τη νίκη, όμως την αξίζαμε κι εμείς. Ήταν μία φανταστική ατμόσφαιρα όταν βρεθήκαμε με 18 πόντους πίσω και οι φίλαθλοι μας έδωσαν ώθηση στην ομάδα. Ανοίξαμε καλά το παιχνίδι, όμως αποτύχαμε να κρατήσουμε το ρυθμό μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην τρίτη περίοδο ήμασταν κακοί και μπερδεμένοι και φάνηκε ότι με τη διαφορά στους 18 ήρθε το τέλος. Όχι όμως για τους φιλάθλους μας. Παίζοντας εξαιρετική άμυνα επιστρέψαμε και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Η Μακάμπι είναι μία εξαιρετική ομάδα, όμως βρισκόμαστε κοντά".

Μπλέικ Σιλμπ: "Ανοίξαμε το παιχνίδι καλά και ολοκληρώσαμε καλά. Στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν καλύτεροι. Είναι σκληρό να χάνεις με αυτό το τρόπο. Είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε, όμως σταθήκαμε άτυχοι. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς και να μείνουμε ενωμένοι".

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ντέιβιντ Μπλατ: "Είναι σκληρό να παίζεις εδώ. Όπως είπα μετά το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στο Ισραήλ ο Ερυθρός Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Έπαιξαν σκληρά και πήραν ώθηση από τον φανταστικό κόσμο τους. Για 35 λεπτά παίξαμε καλό μπάσκετ, όμως στα τελευταία 5 λεπτά ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε να κλέψει την παράσταση. Είμαστε χαρούμενοι γιατί το παιχνίδι διαρκεί μόνο 40 λεπτά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ