EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Χίμκι - Μπάμπεργκ

Δηλώσεις: Χίμκι - Μπάμπεργκ

Την ανωτερότητα της Χίμκι παραδέχθηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι που στάθηκε στα μεγάλα σουτ που πέτυχε ο Αλεξέι Σβεντ. Από την άλλη ο Ρίμας Κουρτινάιτις έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του

Ρίμας Κουρτινάιτις (Χίμκι): " Είμαι πραγματικά χαρούμενος που πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα, όπως η Μπάμπεργκ. Τη σεβόμαστε απόλυτα. Είδαμε πόσο καλή ομάδα είναι φέτος. Είναι ένα εξαιρετικό σύνολο και έχει έναν σπουδαίο προπονητή. Χαίρομαι πολύ που πήραμε τη νίκη και κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους γιατί έβγαλαν πολλή ενέργεια στο παρκέ. Όλα τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά".

Αντρέα Τρινκιέρι (Μπάμπεργκ): " Η Χίμκι άξιζε τη νίκη. Παίξαμε χωρίς την απαραίτητη ενέργεια και δεν ματσάραμε το δυναμικό παιχνίδι των αντιπάλων μας. Δύο τρίποντα στο τέλος του δεκαλέπτου από τον Σβεντ μας "έκοψαν τα πόδια", όπως επίσης ένα ακόμη που έβαλε ο Ράις. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Αυτό που πρέπει να μάθουμε, είναι να αντιδράμε καλύτερα σε όσα γίνονται στο παιχνίδι. Πιστεύω πως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει αυτά τα γεγονότα, όσα γίνονται στο παρκέ. Δεν ήμασταν έξυπνοι απόψε, ούτε είχαμε ενέργεια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ