EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ - Ζαλγκίρις

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ - Ζαλγκίρις

Η ΤΣΣΚΑ με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε την Ζαλγκίρις και ο Δημήτρης Ιτούδης μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους, ενώ δεν ξέχασε και τον Ολυμπιακό που είναι ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας του.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις): " Γενικά έχω περισσότερα καλά να πω γι αυτό το παιχνίδι παρά κακά. Σίγουρα είχαμε μεγάλα προβλήματα στο τρίτο δεκάλεπτο όπου δεν ήμασταν αρκετά σκληροί, δεν κυνηγήσαμε τη μπάλα όταν παρουσιάστηκαν ευκαιρίες. Ακόμα πιστεύω ότι οι νέοι παίκτες μας ανταγωνίστηκαν καλά απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης".

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ): " Θα ήθελα να συγχαρώ τους πάντες. Εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Παρακαλώ σημειώστε ότι είμαστε η πρώτη ομάδα του ομίλου που προκρίθηκε και η πρώτη που εξασφάλισε μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό λέει πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση και τον κόσμο που δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Προετοιμαστήκαμε προσεκτικά για το παιχνίδι, καθώς ξέραμε ότι η Ζαλγκίρις έχει ταλέντο και παίζει χωρίς άγχος. Κέρδισαν τον Ολυμπιακό με 20 πόντους, κέρδισαν την Μπάμπεργκ και έφτασαν κοντά με τη Λαμποράλ. Ακόμα ζούμε στην πραγματικότητα, καθώς έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Δεν μιλάμε για αυτούς που δεν παίζουν αλλά γι αυτούς που είναι στο παρκέ. Εκτιμούμε ό,τι έχουμε. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ