EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Γαλατάσαραϊ - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: Γαλατάσαραϊ - Ρεάλ Μαδρίτης

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Πάμπλο Λάσο, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του

Η Ρεάλ αποδείχτηκε πως είχε εύκολο έργο κόντρα στην Γαλατάσαραϊ και μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, τόνισε: " Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου. Είναι πάντα σημαντικό να παίρνεις μία νίκη. Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο. Κυκλοφορήσαμε γρήγορα την μπάλα και σουτάραμε καλά. Πήραμε πλεονέκτημα στο πρώτο μισό. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την συγκέντρωση μας. Οι αντίπαλοι έβαλαν κάποια τρίποντα, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο ελέγξαμε τον αγώνα".

Από την πλευρά του ο Έργκιν Αταμάν υποστήριξε: " Ήμασταν καλοί στο πρώτο δεκάλεπτο. Παίξαμε το μπάσκετ μας, όμως δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τα σουτ που θέλαμε. Έχουμε μικρό ροτέισον και κουραστήκαμε. Ο αντίπαλος έπαιξε γρήγορο μπάσκετ. Είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον της Ρεάλ. Για να είμαι ειλικρινής έχουμε χάσει τις ελπίδες μας να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ