EUROLEAGUE

Μπλατ: "Δεν είμαστε στο επίπεδο της Φενέρμπαχτσε"

Μπλατ: "Δεν είμαστε στο επίπεδο της Φενέρμπαχτσε"

Η Νταρουσάφακα νίκησε τη Φενέρμπαχτσε (75-65) στον τελικό του "Zadar Tournament", με τον Ντέιβιντ Μπλατ να επισημαίνει πάντως πως η ομάδα του έχει ακόμη... δρόμο έως ότου συμπεριληφθεί στα φαβορί για την EuroLeague.

Ο ενθουσιασμός από τη φιλική -άνετη- νίκη επί της Φενέρμπαχτσε ( 75-65 ) θα μπορούσε να κάνει κακό στην Νταρουσάφακα, η οποία όμως έχει στον πάγκο της έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές της EuroLeague. Γι αυτό, ο Ντέιβιντ Μπλατ έσπευσε να κατεβάσει άμεσα τους τόνους, μετά το τέλος της αναμέτρησης που διεξήχθη στα πλαίσια του "Zadar Tournament".

" Παίξαμε καλά απέναντι στους περσινούς φιναλίστ της EuroLeague και τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κερδίσαμε, αλλά σε τέτοιου είδους φιλικά παιχνίδια, το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που απασχολεί και ενδιαφέρει. Το σημαντικό είναι να κάνουμε βήματα προόδου. Θα έλεγα πως μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε, η σκληράδα που βγάλαμε στο παρκέ", εξήγησε ο προπονητής της "Ντάρου" επί των τεχνικών θεμάτων του αγώνα, πριν σταθεί σε αυτό που είχε πραγματική αξία: το κλίμα εντός κι εκτός ομάδας.

" Ακούω κατά καιρούς ότι έφτασε η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης", ανέφερε χαρακτηριστικά για να τονίσει εν συνεχεία πως " δεν πρέπει να βιαζόμαστε, δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το επίπεδο. Φέτος θα παίξουμε μόλις για δεύτερη σεζόν στην EuroLeague. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να φτάσουμε τη Φενέρμπαχτσε, πόσω μάλλον την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτή τη στιγμή δεν πλησιάζουμε καν σε αυτό το επίπεδο".

Ενώ κατέληξε επισημαίνοντας πως " πρέπει να προχωρήσουμε σιγά σιγά για να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Με ηρεμία και πολλή δουλειά".

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ