EUROLEAGUE

Οι ασταμάτητοι και ο Άγγλος (ψυχ)ασθενής

Οι ασταμάτητοι και ο Άγγλος (ψυχ)ασθενής
INTIME SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος είδε το ξύλο στο φινάλε ενός αγώνα που έμοιαζε με πάρτι του Ολυμπιακού, θεωρεί πιο σημαντικές τις "καλές ειδήσεις" για την κατάσταση του Πετγουέι και γράφει για τα τρένα της Ευρωλίγκας

Εντάξει δεν ήταν ανάγκη να «πέσει ξύλο» για να ανάψουν τα αίματα στο ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακός φρόντισε παίζοντας πολύ καλά, να διαλύσει την Γαλατά και να της κόψει κάθε όρεξη. Οι Τούρκοι μπήκαν με το 3/3 και υποχρεώθηκαν από πολύ νωρίς να χωνέψουν ότι θα έφευγαν χαμένοι. Όπως κι έγινε!

Άνετη η ομάδα του Πειραιά, έφτασε σε ένα 17- 0 το οποίο έχει σημασία απλά, για τον κόσμο και τον Τύπου. Απλά για τους αριθμούς, για το ονόρε! Σε καμία περίπτωση δεν θα ανάψουν πούρα στα κόκκινα αποδυτήρια, ούτε θα πιουν σαμπάνιες. Απλά, θα συνεχίσουν να εργάζονται στους δικούς τους ρυθμούς και με τον Βασίλη Καββαδά, να ενισχύει πλέον την παρέα.

Τα είδαμε όλα...

Η αλήθεια είναι, ότι είδαμε πολλά στην συγκεκριμένη βραδιά. Πρώτα τον Καββαδά, με φόρμα του Ολυμπιακού. Μετά, τον Σπανούλη να βραβεύεται από το Βατικανό, τον Ολυμπιακό να «πιάνει» σωστή ταχύτητα και στο τέλος παρακολουθήσαμε και το «ξύλο» με τον αφιονισμένο Μενσά Μπονσού, να προσπαθεί να πετύχει τον Μπέγκιτς (η τελευταία από πίσω ήταν η πιο ύπουλη) , τον Πρίντεζη να μπλέκεται και τους τρεις υποχρεωτικά, να αποβάλλονται!

Οι ασταμάτητοι και ο Άγγλος (ψυχ)ασθενής
INTIME SPORTS

Ο Μπονσού είχε «ξεφύγει» και μπράβο στους παίκτες των δυο ομάδων, οι οποίοι σε τεράστιο ποσοστό διατηρήθηκαν ψύχραιμοι. Έχουμε δει σε τέτοιες περιπτώσεις και μάλιστα πιο ... λάιτ να γίνεται ομαδική σύρραξη.

Οι ασταμάτητοι και ο Άγγλος (ψυχ)ασθενής
INTIME SPORTS

Αυτό ωστόσο, που κρατάω εγώ από το συγκεκριμένο ματς, ήταν η προσπάθεια της ... κακοδαιμονίας να ξαναχτυπήσει. Ο Πέτγουεϊ έβγαλε τον ώμο του και ευτυχώς για τον Αμερικανό, τον ξανάβαλε αμέσως. Όμως ποτέ δεν ξέρεις με τέτοια «χτυπήματα» τι μπορεί να σου ξημερώσει. Οι πρώτες πληροφορίες μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθησυχαστικές. Πάλι καλά, αν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή όπου θα γίνουν οριστικά τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Επί της μπασκετικής ουσίας, ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετική άμυνα. Παράλληλα δούλεψε στο «ανοιχτό» γήπεδο όπως είχε σχεδιάσει ο Μπαρτζώκας, ενώ οι ψηλοί πήραν τις μπάλες, την κατάλληλη στιγμή. Για αυτό και ο Ντάνστον με τον Μπέγκιτς ξεχώρισαν! Ήταν άνετη επικράτηση, από τα πιο εύκολα βράδια που θα ‘χει φέτος ο Ολυμπιακός.

Μια αναμέτρηση που θα είχε ξεχαστεί, αν δεν έπεφτε το ξύλο και μάλιστα μπροστά σε εκπροσώπους του Βατικανού. Λέτε να «χαλάστηκαν»; Ε... δεν θα τους ήταν ό,τι καλύτερο.

Δεν αισθάνονται "εξπρές"

Οι πρωταθλητές Ευρώπης συνεχίζουν Ο δρόμος είναι μακρύς και η πρώτη θέση του ομίλου, πλέον κατειλημμένη από τον Ολυμπιακό. Δε λέει και κάτι αυτό, το επαναλαμβάνουμε. Στο παρελθόν, έχουν εκτροχιαστεί ... πολλά τρένα της Ευρωλίγκας. Κάποια στιγμή ξέφυγαν από τις ράγες. Το καλό για τους «ερυθρόλευκους» είναι, πως οι ίδιοι δεν αισθάνονται «εξπρές», δεν δέχονται τέτοιου είδους παρομοιώσεις.

Μια ομάδα είναι, που απλά παίζει σε κάθε αγώνα για να κερδίζει, προσμένει να έχει υγιείς όλους τους παίκτες της, ε, κι όποιος μπορεί, ας πάει να την κερδίσει...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ