EUROLEAGUE

Η συνάντηση δύο πολυβόλων

Η συνάντηση δύο πολυβόλων

Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας δεν έχουν ιδιαίτερη ιστορία, όμως στις αναμετρήσεις τους συναντήθηκαν δύο από τους καλύτερους σκόρερ στην Ευρώπη. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς!

Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί αυτή την αγωνιστική. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί δύο φορές ακόμα κατά το παρελθόν τη σεζόν 1999-2000. Τότε, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήταν ένας φέρελπις νεαρός γκαρντ και ο Ίγκορ Ρακόσεβιτς ένας αναπληρωματικός στην σερβική ομάδα. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν.

Λίγοι θα είχαν προβλέψει την πορεία που θα έπαιρνε η καριέρα τους. Ο "La Bomba" είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, ενώ ο Ρακόσεβιτς έγινε ο πρώτος παίκτης που κατέκτησε το "Alphonso Ford trophy", το οποίο κατέκτησε συνολικά τρεις φορές. Έτσι, όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ερυθρό Αστέρα τον Δεκέμβριο του 1999 είδαν κάτι από το μέλλον! Ο Ναβάρο πέτυχε 18 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ, ενώ ο Ρακόσεβιτς σταμάτησε κι αυτός στους 18 πόντους, στη νίκη των "Μπλαουγκράνα" με 90-67.

Δεν ήταν, όμως μόνο αυτοί οι παίκτες που έκαναν καριέρα σε υψηλό επίπεδο και αγωνίστηκαν σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Ρομπέρτο Ντούενιας αποτέλεσε έναν από τους σέντερ στους οποίους στηρίχτηκε η Μπαρτσελόνα από το 1996 έως το 2005, ενώ στην αντίπερα όχθη αγωνίστηκε ο Μίλαν Γκούροβιτς, ο οποίος είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες στις τάξεις των φίλων της 'Zvezda",

Ο Ισπανός γκαρντ είχε πετύχει 18 πόντους και στη νίκη της ομάδας του στο Βελιγράδι με 86-91. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια των ομάδων στην Euroleague.

Διοργάνωση Φάση Παιχνίδι Σκορ
Euroleague 1999-2000 Κανονική περίοδος Ερυθρός Αστέρας-Μπαρτσελόνα 86-91
Euroleague 1999-2000 Κανονική περίοδος Μπαρτσελόνα-Ερυθρός Αστέρας 90-67
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ