EUROLEAGUE

"Δίπλα στους πρωταθλητές"

"Δίπλα στους πρωταθλητές"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης τόνισε πώς απέμειναν λίγες ώρες για να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός της επίσημης ιστοσελίδας της στο Facebook για δύο εισιτήρια στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Ανακοίνωση στο Facebook ανάρτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω της οποίας τόνισε πώς απέμειναν λίγες ώρες για να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την διπλή πρόσκληση για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

" Έφτασε η ώρα να βρεθείτε δίπλα στους Πρωταθλητές. Λίγες ώρες έμειναν για να ολοκληρωθεί ο μεγάλος διαγωνισμός της επίσημης σελίδας μας στο Facebook.

Περισσότεροι από 3000 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν δηλώσει συμμετοχή για μια διπλή πρόσκληση στα court seats για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Όσοι δεν έχετε λάβει ακόμα μέρος προλαβαίνετε να το κάνετε ως τις 12.00 μ.μ. της Τρίτης 5/3/2012 συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην ακόλουθη διεύθυνση.

http://www.facebook.com/olympiacosbc/app_179593762087303".

Από εκεί και πέρα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι ξεπέρασε τα 2.000.000 views στο youtube. Διαβάστε αναλυτικά: " Το βίντεο με τις δυο καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι με την Καβάλα ήταν αυτό που έσπασε το φράγμα των 2.000.000 views για το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube.

Το www.youtube.com/olympiacosbc είναι το κανάλι με τους περισσότερους συνδρομητές από κάθε άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα (αμιγώς μπασκετικό) κι αυτό μας κάνει να έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση.

Μείνετε συντονισμένοι στο πιο «ερυθρόλευκο» μπασκετικό κανάλι, κι εκτός από αποκλειστικά βίντεο από τα παιχνίδια του Θρύλου, πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε LIVE συνεντεύξεις και νέα πρωτότυπα θέματα.

Επόμενος μας στόχος τα 3.000.000 views…".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ