EUROLEAGUE

Διηπειρωτικό Κύπελλο με Ολυμπιακό

Διηπειρωτικό Κύπελλο με Ολυμπιακό

Το Διηπειρωτικό Κύπελλο επιστρέφει με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Πινιέιρος Σκάι με δύο αγώνες που θα γίνουν στις 4 και 6 Οκτωβρίου στο Σάο Πάολο

Οι φήμες που ήθελαν το Διηπειρωτικό Κύπελλο να επιστρέφει στο προσκήνιο του παγκόσμιου μπάσκετ επαληθεύτηκαν και έτσι τον ερχόμενο Οκτώβριο ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον τίτλο του "υπερπρωταθλητή".

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, το Διηπειρωτικό Κύπελλο επιστρέφει μετά από 17 χρόνια, καθώς τελευταία φορά διεξήχθη το 1996 με τον Παναθηναϊκό να κατακτά τον τίτλο με αντίπαλο την Ολίμπια Βενάδο Τουέρτο από την Αργεντινή.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Αμερικής Πινιέιρος Σκάι στις 4 και 6 Οκτωβρίου, σε μία σειρά δύο αγώνων που θα γίνουν στο Σάο Πάολο.

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν τόνισε ότι: "Η FIBA είναι χαρούμενη που στηρίζει την επιστροφή του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Αμερικής".

Από την πλευρά του, ο Τζόρντι Μπερτομέου, σχολίασε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε φανταστικά παιχνίδια ανάμεσα στον πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακό και την πρωταθλήτρια Αμερικής, Πινιέιρος".

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος δεν έκρυψε τη χαρά του, λέγοντας: "Η παρουσία μας σε μία τόσο σημαντική στιγμή στο μπάσκετ είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει κάτι το ιστορικό τα δύο τελευταία χρόνια και τα παιχνίδια στη Βραζιλία είναι το επόμενο βήμα στην προσπάθεια που έχει γίνει. Η Ευρωλίγκα και η FIBA αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία. Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ