EUROLEAGUE

Διάστρεμμα ο Διαμαντίδης

Διάστρεμμα ο Διαμαντίδης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης υπέστη διάστρεμμα στο 34ο λεπτό του ματς του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα, θα υποβληθεί σε εξετάσεις και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο (11/01).

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης υπέστη διάστρεμμα έξι λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης του "τριφυλλιού" με τη Μάλαγα στον δεξί αστράγαλο.

Αποτέλεσμα ήταν οι "πράσινοι" να αγωνιστούν χωρίς τον Έλληνα γκαρντ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, φτάνοντας όμως σε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία είναι και η δεύτερη σε τρία ματς στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι το διάστρεμμα του αρχηγού του Παναθηναϊκού δεν είναι βαρύ, με τον παίκτη να υποβάλλεται σήμερα (10/01) σε εξετάσεις, ενώ η κατάσταση του αναμένεται να επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο του "τριφυλλιού" αύριο (11/01) για να γίνει και η τελική διάγνωση.

Ο Διαμαντίδης θα λείψει από την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου για το πρωτάθλημα και θα καταβληθεί προσπάθεια για να μπορέσει να προλάβει το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου την επόμενη Τετάρτη (16/01).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ