EUROLEAGUE

Διαμαντίδης: "Να βελτιωθούμε επιθετικά"

Διαμαντίδης: "Να βελτιωθούμε επιθετικά"
INTIME SPORTS

Δεν ήταν καλή η επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος τόνισε πώς οι "πράσινοι" έκαναν καλή δουλειά αμυντικά.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για την εμφάνιση του "τριφυλλιού", λέγοντας πώς οι "πράσινοι " δεν ήταν καλοί επιθετικά.

" Κάναμε καλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Το είχαμε σχεδιάσει αυτό πριν το ματς, θέλαμε να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους", ανέφερε ο Διαμαντίδης, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

" Για τρία δεκάλεπτα ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος δεν είχαμε τον έλεγχο και χάσαμε. Σε γενικές γραμμές η επιθετική λειτουργία μας δεν ήταν καλή. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε και πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι, οπότε έχουμε ακόμη δρόμο.

Τώρα κοιτάζουμε την αναμέτρηση με τη Μπάμπεργκ όπου και θέλουμε να κερδίσουμε. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος. Από το πρέπει μέχρι να κερδίζεις, υπάρχει απόσταση. Είναι μαραθώνιος το "Top-16", θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Όσο γυρίζουν παιδιά, θα είμαστε καλύτερα. Όταν είσαι 30 μέρες έξω και επιστρέφεις, δεν είσαι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όσο κάνω προπόνηση θα είμαι και καλύτερος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ