EUROLEAGUE

Διαμαντίδης: "Μπορούμε να προκριθούμε"

Διαμαντίδης: "Μπορούμε να προκριθούμε"

Ο παρολίγον ήρωας των "πράσινων", Δημήτρης Διαμαντίδης, με δηλώσεις του λίγο μετά το παιχνίδι, έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του δεύτερου αγώνα κόντρα στους Καταλανούς την Πέμπτη.

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει την Μπαρτσελόνα και να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ φορ εμφανίστηκε ο Διαμαντίδης με δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο αρχηγός των πράσινων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την ήττα το Τριφύλλι αλλά και στη δική του απόδοση.

Νοιώθεις ότι κάποιος έκλεψε σήμερα τη νίκη από τον Παναθηναϊκό;

" Όχι δεν νοιώθω έτσι. Κάναμε μια προσπάθεια και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και βγάζαμε αυτά που είχαμε δοκιμάσει. Σε ένα μικρό κομμάτι είχαμε λάθος επιλογές. Στο τέλος το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε φτάσαμε και χάσαμε από ένα χαμένο σουτ δικό μου το παιχνίδι".

Έχουμε παρατηρήσει όμως ότι το ματς χάθηκε σε ένα φάουλ που δόθηκε στον Φώτση 24'' πριν το τέλος και ενώ είχατε τη μπάλα;

" Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Θέλω να σταθώ στην δική μας την ομάδα και σε κάποια λάθη που ίσως έκανε".

Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες και έδειξε πόσο λάθος ήταν η ήττα από τη Λιέτουβος Ρίτας;

" Σίγουρα είπαμε και πιο πριν ότι εμείς βάλαμε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση και την φέραμε εδώ. Πρέπει να καταφέρουμε να είμαστε σε κάθε παιχνίδι καλοί. Να δουλέψουμε λίγο παραπάνω στο ψυχολογικό κομμάτι και να δουλέψουν και οι προπονητές μας στο τεχνικό μέρος ώστε να είμαστε καλύτεροι την Πέμπτη. Ο Παναθηναϊκός έχει τις δυνατότητες να περάσει την Μπαρτσελόνα. Σαφώς είμαστε στεναχωρημένοι από τον τρόπο που χάσαμε και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη".

Δεν μπορούμε να μην σταθούμε και στην πολύ καλή δική σου εμφάνιση και το ατομικό ρεκόρ που έκανες;

"Δεν θέλω να πω κάτι για μένα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό. Πολλά παιδιά κάνουν πολλές δουλειές που δεν φαίνονται σε όσους δεν ξέρουν το μπάσκετ. Εγώ πήγα καλά αλλά έτσι είναι άλλες φορές είσαι καλός άλλες όχι. Αυτό που μετράει είναι η συνολική απόδοση και θέλουμε στο επόμενο ματς να είμαστε καλύτεροι".

Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα ή πιο εύκολα την Πέμπτη;

" Σίγουρα είναι πιο δύσκολα γιατί είμαστε πίσω 1-0. Ίσως ο τρόπος ο οποίος χάσαμε μας πόνεσε αλλά πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση για να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα".

Όλες οι ειδήσεις, οι εξελίξεις και η κάλυψη του Top 8 της Ευρωλίγκα από το Sport24.gr, στην ειδική κατηγορία, όπως τις επιλέγει η αρχισυντακτική ομάδα.
http://sport24.gr/Basket/Euroleague/

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ