EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζιέλονα Γκόρα – Μπάγερν

Δηλώσεις: Ζιέλονα Γκόρα – Μπάγερν
INTIME SPORTS

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος για την πρώτη νίκη της Μπάγερν στην Euroleague ενώ ο Μιχαϊλο Ούβαλιν παραδέχτηκε ότι οι Πολωνοί μπορούν να μάθουν από την ήττα τους.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν οι δύο προπονητές, αλλά και δύο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης μεταξύ της Ζιέλονα Γκόρα και της Μπάγερν ( 73-94).

Ζιέλονα Γκόρα

Μιχαϊλο Ούβαλιν: ''Σίγουρα, το ντεμπούτο μας στην Euroleague δεν ήταν το καλύτερο για εμάς. Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι η Μπάγερν είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιες αναμετρήσεις αφού υπάρχουν πολύ πιο δυνατές ομάδες στον όμιλό μας. Είχαμε ελάχιστες καλές στιγμές απέναντι στην Μπάγερν. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο μάθημα για εμάς. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας ενόψει της συνέχειας''.

Άαρον Σελ: ''Δυστυχώς, δεν κερδίσαμε. Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις και να κάνεις το παιχνίδι σου όταν είσαι πίσω στο σκορ με 13-18 πόντους. Δεν νομίζω ότι δεν προσπαθήσαμε. Απλώς η Μπάγερν επέβαλε τον ρυθμό της. Νιώθω πολύ όμορφα που αγωνίζομαι στην Euroleague και σκόραρα σε αυτό το επίπεδο. Όμως δεν είμαι χαρούμενος για την ήττα...''.

Μπάγερν Μονάχου

Σβέτισλαβ Πέσιτς: ''Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στον θεσμό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για εμάς όμως το δεύτερο ήταν... φανταστικό! Περιορίσαμε τον Λούκας Κόσζαρεκ και τον Κρίστιαν Εγένκα, δυο από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη στις θέσεις τους. Νομίζω πως αυτό ήταν το κλειδί της νίκης μας. Αν και είχαμε κάποιες κακές στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα, ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και ήταν λογικό οι παίκτες μου να νιώθουν πιο άνετοι''.

Νιχάντ Ντζέντοβιτς: ''Αντιμετωπίσαμε τη Ζιέλονα Γκόρα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ήμασταν έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν περιμέναμε τα πράγματα να είναι τόσο εύκολα για εμάς. Σίγουρα νιώσαμε πίεση όπως συνέβη και με τους παίκτες της Ζιέλονα όμως την αποβάλαμε γρήγορα. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, η Ζιέλονα αντιμετώπισε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και πιστεύω πως αυτό ήταν το κλειδί της νίκης''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ