EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζιελόνα Γκόρα-Μάλαγα

Δηλώσεις: Ζιελόνα Γκόρα-Μάλαγα

Ο Μιχαήλο Ουβάλιν παραδέχθηκε πως η Μάλαγα ήταν καλύτερη, κάτι με το οποίο συμφώνησε ο Τζουάν Πλάθα, μετά τη νίκη της Ουνικάχα επί της Ζιελόνα Γκόρα.

Η Μάλαγα επιβλήθηκε της Ζιελόνα Γκόρα, στην Πολωνία ( 67-84), με τους προπονητές να συμφωνούν πως οι Ισπανοί ήταν καλύτεροι και δικαίως απέκτησαν προβάδισμα έναντι των ρούκι στη Euroleague, σε ό,τι αφορά την πρόκριση στο ΤΟΡ16.

ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ

Μιχαήλ Ουβάλιν: "Η κρίσιμη στιγμή του αγώνα, ήταν όταν επιστρέψαμε από το -13 στο β' δεκάλεπτο. Μας στοίχισε πολύ ενέργεια, την οποία στερηθήκαμε από το υπόλοιπο του ματς. Χάσαμε το ρυθμό μας, στο β' ημίχρονο και δεν καταφέραμε να απαντήσουμε, καθώς ήμασταν άστοχοι σε ελεύθερα σουτ. Πρέπει να ομολογήσω ότι παλέψαμε, αλλά η Ουνικάχα ήταν καλύτερη ομάδα, με μεγαλύτερες δυνατότητες".

Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς: "Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Η Ουνικάχα είναι η μόνη ομάδα του γκρουπ, με την οποία δεν μπορούμε να παίξουμε. Η επιθετική της άμυνα είναι πολύ δύσκολη για εμάς. Δεν μας αρέσει να παίζουμε εναντίον τέτοιων ομάδων. Χάσαμε, αλλά ακόμα πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε στο ΤΟΡ16. Έχουμε τρία ακόμα ματς και όλα μπορούν να συμβούν. Είμαι από τους τύπους που δεν παραιτούνται ποτέ. Ελπίζω αυτό να μην ήταν το τέλος".

ΜΑΛΑΓΑ

Τζουάν Πλάθα: "Πρέπει να πω σε όλους τους φιλάθλους της Ζιελόνα Γκόρα πως οφείλουν να είναι υπερήφανοι με την ομάδα τους. Κανείς δεν είχε σκεφτεί πως η Ζιελόνα Γκόρα θα φτάσει στο σημείο να διεκδικεί τη νίκη στον Πειραιά, ουδείς μπορούσε να ονειρευτεί ότι θα επικρατήσει στο Μόναχο. Το σημερινό ματς ήταν πολύ σκληρό, αλλά αξίζαμε τη νίκη. Επικρατήσαμε σε τρία δεκάλεπτα, γιατί ήμασταν καλύτεροι. Αυτή η νίκη είναι σαν κλωτσιά για εμάς, μετά τις δυο σερί ήττες".

Ζόραν Ντράγκιτς: "Ήταν σκληρό παιχνίδι. Παίζαμε καλά μέχρι το δεύτερο δεκάλεπτο. μετά ήμασταν κακοί και οι αντίπαλοι μας απέκτησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Στο τέλος, δαμάσαμε τα συναισθήματα μας και παίξαμε και πάλι επιθετικά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ