EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις - Αρμάνι

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις - Αρμάνι

Σκληρό μάθημα χαρακτήρισε τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο ο κόουτς της Ζαλγκίρις Σαούλιους Στομπέργκας. Ευχαριστημένος από την πλευρά του ο Λούκα Μπάνκι.

Ζαλγκίρις Κάουνας

Σαούλιους Στομπέργκας: "Ήταν ένα σκληρό και γεμάτο συναισθήματα παιχνίδι. Χάσαμε το πλεονέκτημα που χτίσαμε και ελπίζω ότι αυτό θα είναι ένα μάθημα για το μέλλον για τη νεανική μας ομάδα. Παρόλα αυτά πρέπει να χειροκροτήσω την προσπάθειά μας. Η ομάδα μου κέρδισε δίκαια. Η άμυνά μας δούλεψε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση"

Παούλιους Γιανκούνας: "Στο τέλος το ματς ήταν ένα χάος, όμως το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε. Θα ήταν ιδανικό να έχουμε κερδίσει με μια μεγαλύτερη διαφορά, να έχουμε πάρει τη νίκη με πιο εύκολο τρόπο. Στα τελευταία λεπτά δώσαμε έμφαση στην άμυνα, ώστε να σταματήσουμε τα σουτ τριών πόντων των αντιπάλων μας. Είχαμε προβάδισμα μόλις δυο πόντων. Τους αφήσαμε να σκοράρουν από τις βολές και αυτό βοήθησε εμάς να πάρουμε μια πραγματικά πολύ σημαντική νίκη".

Αρμάνι Μιλάνο

Λούκα Μπάνκι: "Η Ζαλγκίρις έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο με τρομερή ένταση. Χωρίς αμφιβολία, ήταν όμορφο που καταφέραμε να ανακάμψουμε στο τέλος της αναμέτρησης και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Μετά από ένα τέτοιο ματς, ακόμη κι αν χάσαμε, είμαι χαρούμενος επειδή ανακτήσαμε τον έλεγχο. Αυτού του είδους οι αγώνες είναι άλλο ένα βήμα για να γίνουμε καλύτεροι".

Ντέιβιντ Μος: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά η Ζαλγκίρις έπαιξε πολύ καλά. Ο προπονητής είπε μετά το ματς πως ήταν σημαντικό το γεγονός ότι συνεχίσαμε να παλεύουμε και ήμασταν θετικοί. Αυτό δεν αλλάζει όλα τα καλά που έχουν συμβεί στην διάρκεια της φετινής σεζόν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ