EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι - Ρεάλ

Δηλώσεις: Μακάμπι - Ρεάλ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ ενώ ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα έδρας που εξασφάλισε η ''Βασίλισσα'' στα playoffs.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Ρεάλ στη NOKIA Arena.

Μακάμπι

Ντέιβιντ Μπλατ: ''Νομίζω ότι από πνευματικής, σωματικής και ψυχολογικής άποψης, κάναμε μεγάλη εμφάνιση απόψε. Δεν είχαμε όμως happy ending. Κάναμε σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπου που επιστρέψαμε! Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το μεγάλο come back απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Απόψε παίξαμε για τη νίκη. Παίξαμε καλά, είδαμε στο παρκέ δυο πολύ καλές ομάδες. Έγινε μεγάλη μάχη! Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως ακριβώς και η Ρεάλ . Ήμασταν 1-2 πόντους μακριά από τον μεγάλο μας στόχο. Είχαμε την ευκαιρία μας και μας πληγώνει το ότι στο τέλος δεν τα καταφέραμε''.

Ρεάλ Μαδρίτης

Πάμπλο Λάσο: ''Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά. Ξέραμε ότι ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός και για τις δυο ομάδες. Γνωρίζαμε ότι σε περίπτωση νίκης θα είχαμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά κερδίσαμε εδώ και πλέον έχουμε το πλεονέκτημα. Στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε ρυθμό με την άμυνά μας. Στα τελευταία 7 λεπτά το παιχνίδι ήταν κλειστό, οι δυο ομάδες έπαιζαν στα όριά τους όμως βρήκαμε την ευκαιρία και πήραμε πολλά ανοιχτά σουτ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν απίστευτη. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη μας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ