EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι - Γαλατάσαραϊ

Δηλώσεις: Μακάμπι - Γαλατάσαραϊ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Άντριγια Ζίζιτς στην επιστροφή του στην Euroleague ενώ ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία της Γαλατά στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Μακάμπι επί της Γαλατάσαραϊ.

Μακάμπι

Ντέιβιντ Μπλατ: ''Κατ' αρχήν, είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει το momentum μετά τη νίκη επί της Χάποελ στο πρωτάθλημα Ισραήλ. Απόψε ήμασταν σχεδόν πλήρεις, με εξαίρεση τον βασικό μας πόιντ γκαρντ, τον Οχαγιόν. Ο Σοφοκλής επέστρεψε ενώ ο Ζίζιτς έκανε εξαιρετική δουλειά! Η ομάδα παίζει καλά. Ξέραμε ότι επρόκειτο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που στηρίζεται στην επίθεση κι έχει πολλούς καλούς σκόρερ. Παίξαμε καλά στην άμυνα όταν χρειάστηκε. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι απόλαυσαν το παιχνίδι. Το ίδιο κι εμείς''.

Γαλατάσαραϊ

Εργκίν Αταμάν: ''Ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει. Σημαδέψαμε τον Σχορτσιανίτη στην επίθεση και νομίζω πως πήγαμε πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μας στο πρώτο ημίχρονο. Στην άμυνα αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα φάουλ και δώσαμε πολλές ευκαιρίες στους Χίκμαν, Ράις και Ίνγκλις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βρήκαμε τις ίδιες λύσεις στην επίθεση από τους αναπληρωματικούς μας και επίσης ο Κάρλος (σ.σ. Αρόγιο) δεν έκανε το παιχνίδι που μας έχει συνηθίσει στην Euroleague. Για εμάς, ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε λύσεις στην επίθεση. Ξεκινήσαμε απαίσια στην επανάληψη, η Μακάμπι ξέφυγε στο σκορ με 25 πόντους... Στα τελευταία έξι με επτά λεπτά χάσαμε αρκετά εύκολα σουτ, η Μακάμπι σκόραρε υπό πίεση και η διαφορά ξέφυγε''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ