EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λιέτουβος Ρ. – Λαμποράλ Κούτσα

Δηλώσεις: Λιέτουβος Ρ. – Λαμποράλ Κούτσα
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Λαμποράλ Κούτσα, Σέρτζιο Σκαριόλο, τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής κόντρα στη Λιέτουβος ενώ ο Ντιρκ Μπάουερμαν υποσχέθηκε πως η τραγική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δεν πρόκειται να επαναληφθεί!

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν οι προπονητές των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Λαμποράλ Κούτσα στη Λιθουανία.

Λιέτουβος Ρίτας

Ντιρκ Μπάουερμαν: ''Κατ αρχήν, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους μας για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν απαράδεκτοι. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά καλά πράγματα στο παρκέ. Ο αντίπαλός μας έπαιξε ως μια πολύ καλή ομάδα της ACB ενώ εμείς ήμασταν καλοί σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, παίξαμε το χειρότερο μπάσκετ που έχουμε παίξει από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ! Είναι απαράδεκτο! Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί''.

Λαμποράλ Κούτσα

Σέρτζιο Σκαριόλο: ''Νιώθω περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν απόψε οι παίκτες μου! Τις προηγούμενες ημέρες ήμασταν εξαιρετικά άτυχοι, έχοντας σχεδόν ολόκληρη τη βασική πεντάδα μας εκτός δράσης λόγω τραυματισμών. Οι νέοι παίκτες μπήκαν απευθείας σε ρυθμούς αγώνων, έχοντας μόλις μια προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα! Η ομαδική δουλειά μας έφερε ως εδώ. Καταθέσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο, δείξαμε εξαιρετικό μπασκετικό IQ και αποφασιστικότητα. Η άμυνά μας ήταν καθοριστική. Ίσως κανείς δεν περίμενε να κερδίσουμε απόψε!''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ