EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λιέτουβος - Μακάμπι

Δηλώσεις: Λιέτουβος - Μακάμπι

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Ντιρκ Μπάουερμαν και είπε τα καλύτερα για το δίδυμο Γκετσεβίτσιους - Σεϊμπούτις.

Λιέτουβος Ρίτας

Ντιρκ Μπάουερμαν: Συγχαρητήρια στην Μακάμπι. Η ομάδα μας επέστρεψε μετά το άσχημο ξεκίνημα. Με έκανε περήφανο. Έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν σην ίδια θέση, όπως για παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα. Είχαμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας ότι θα συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Θα στεκόμαστε όρθιοι και θα παλεύουμε. Αυτό κάναμε. Στο τέλος είχαμε τις ευκαιρίες μας για να πάρουμε το παιχνίδι. Χάσαμε, όμως, μερικά σουτ και κάναμε μερικά λάθη. Ο Ντέβιν Σμιθ έπαιξε πολύ καλά στα κρίσιμα σημεία. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στην εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Γκετσεβίτσιους έκανε σπουδαία εμφάνιση και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Αυτό ήταν το καλύτερό του ματς στην άμυνα. Στην επίθεση ήταν τρομερός. Ο Σεϊμπούτις έπαιξε επίσης με πάθος. Όσο κι αν μας απογοητεύει η ήττα, υπάχουν αρκετά θετικά στοιχεία που πρέπει να κρατήσουμε.

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ντέβιν Σμιθ: Πετύχαμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη που μας βοηθάει να ανέβουμε στην βαθμολογία. Κάναμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και μέρος της τρίτης περιόδου ήταν πολύ καλό. Το κοινό έσπρωξε τους αντιπάλους μας και ξαφνικά όλα τα σουτ τους, έβρισκαν στόχο. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν παραδοθήκαμε και παραμείναμε μαζί, σαν ομάδα, συνεχίσαμε να παλεύουμε και επιβιώσαμε στο ξέσπασμά τους. Υπήρξαν μερικά λεπτά που πραγματικά δυσκολευτήκαμε, όμως τότε καταλάβαμε ότι πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ