EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάλαγα

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάλαγα

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε για την πρώτη του νίκη στη Μόσχα σε επίπεδο Euroleague ενώ ο κόουτς της Μάλαγα, Τζοάν Πλάθα, αναφέρθηκε στην άμυνα της Ουνικάχα που κράτησε την ΤΣΣΚΑ στους 78 πόντους.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της Μάλαγα, μετά το 78-86 στο Universal Sports Hall .

Τζοάν Πλάθα (προπονητής Μάλαγα): "Ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς στη Μόσχα. Πέρσι χάσαμε τέσσερις φορές εδώ. Η ΤΣΣΚΑ πετυχαίνει σχεδόν 100 πόντους μ.ό. στην έδρα της ενώ διαθέτει παίκτες που μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι με κάθε πιθανό τρόπο! Απόψε ήμασταν συνεπείς και δεν παραδοθήκαμε. Αλλάξαμε τον ρυθμό του αγώνα με την άμυνά μας. Ήμασταν τυχεροί σε κάποια σουτ και κρατήσαμε την ΤΣΣΚΑ στους 78 πόντους. Αυτός, ακριβώς, ήταν ο λόγος που νικήσαμε".

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (παίκτης Μάλαγα): "Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σε αυτό το γήπεδο! Δεν το είχα πετύχει ξανά στην Euroleague. Κέρδισα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μόνο μια φορά στην VTB United League, όμως ποτέ στην Euroleague! Είμαστε αήττητοι μετά από τον πρώτο γύρο της regular season όμως έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι όμως δεν σταματάμε εδώ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ