EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζάλγκιρις

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζάλγκιρις

Ο Πάμπλο Λάσο αποθέωσε τον Λούκα Ντόντσιτς για την εμφάνισή του κι ο 17χρονος τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του δίνει.

Ο Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη επί της Ζάλγκιρις, καθώς έβαλε δυο διαδοχικά τρίποντα για να "καθαρίσει" στο τέλος το ματς. Μετά το φινάλε, ευχαρίστησε τον προπονητή του που τον εμπιστεύεται, πριν ο Πάμπλο Λάσο αναφερθεί στον 17χρονο ταλαντούχο Σλοβένο που κάνει θραύση στη φετινή σεζόν.

Πάμπλο Λάσο: " Η άμυνα ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος. Πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν παίζαμε καλά στην επίθεση, δεν παίζαμε όπως εμείς θέλαμε. Κάναμε κάποια λάθη που τους έβαλαν ξανά στο παιχνίδι. Είχαμε 8-10 πόντους αβαντάζ, όμως επέστρεψαν. Έπρεπε να παίξουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Ο Ντόντσιτς έπαιξε εξαιρετικά επειδή ήταν σπουδαίος στα τελευταία λεπτά. Είχαμε κάποια προβλήματα στο ξεκίνημα, όμως ο Λούκα μας έδωσε πολλά στη διάρκεια της αναμέτρησης. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό το παιδί, ερχόταν από ένα πολύ καλό ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε".

Λούκα Ντόντσιτς: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, επειδή η Ζάλγκιρις είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague. Έπρεπε να δουλέψουμε πολύ, πρέπει να το κάνουμε σε κάθε αγώνα. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, τα πήγαμε περίφημα. Είμαι πολύ νεαρός, όμως ο coach Λάσο είναι εξαιρετικός και με εμπιστεύεται".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ