EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

. 6  2016 .   . . 3- . .  - 
 -   ""
. 6 2016 . . . 3- . . - - "" IVANOV ALEXEY

Ο Πάμπλο Λάσο στάθηκε στην καλή περιφερειακή άμυνα της ομάδας του, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως πλέον η ομάδα μετράει τους φίλους της, τώρα στις ήττες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι προπονητές των δύο ομάδων.

Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης): "Νομίζω πως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι από την αρχή. Παίξαμε με δύναμη και ενέργεια. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και καλοί σε κάθε τομέα του παιχνιδιού. Αναμετρήθηκαν δύο σπουδαίες ομάδες και ξέραμε πως το ματς θα ήταν δύσκολο μέχρι το τέλος. Μας χτύπησα μέσα στην ρακέτα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μας έβαλαν και τρίποντο από την περιφέρεια. Παίξαμε καλή άμυνα στην περιφέρεια και δεν τους αφήσαμε. Δεν μπορείς να σταματήσεις τα πάντα, ειδικά σε μία ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ, αλλά γενικά κάναμε καλή δουλειά απέναντι τους".

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): "Συγχαρητήρια στην Ρεάλ, ήθελε περισσότερο την νίκη. Ήταν ένα εξαιρετικό ματς. Σε κάθε δεκάλεπτο υπήρχε διαφορετική εικόνα του ματς. Ήταν κρίσιμη η στιγμή που το σκορ έγινε 85-83 στο 37'. Σε εκείνη την στιγμή δεν παίξαμε καλή άμυνα, χάσαμε την συγκέντρωση μας. Νομίζω πως μας αδικεί η τελική διαφορά που χάσαμε. Κάναμε τρία συνεχόμενα λάθη στο τέλος και τα πληρώσαμε. Πήραν 16 ριμπάουντ στην επίθεση, ήταν σημαντικό, ενώ έβαλαν και μεγάλα σουτ. Είναι η τρίτη μας ήττα στην διοργάνωση και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι ενόψει της συνέχειας. Στο 6-0 όλοι μας αποθέωναν, τώρα στις ήττες μετράμε τους φίλους μας. Θα επιστρέψουμε!"

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ