EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάμπεργκ

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάμπεργκ

Τρομερές ατάκες, για άλλη μία φορά, από τον Αντρέα Τρινκέρι. "Δυο δρόμους έχουμε. Ή να αυτοκτονήσουμε, ή να ξανασηκωθούμε" είπε ο Ιταλός μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Άλλο ένα show έδωσε ο Αντρέα Τρινκέρι στη συνέντευξη τύπου του αγώνα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπάμπεργκ. Ο Ιταλός έχει τον τρόπο του να εντυπωσιάζει ακόμη και σε τόσο δύσκολες βραδιές, την ώρα που ο Πάμπλο Λάσο ήταν πιο "μετρημένος" και είχε έναν καλό λόγο για όλους.

Πάμπλο Λάσο: " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Δουλέψαμε σωστά από το ξεκίνημα του αγώνα, ήμασταν συνεπείς στην άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που το κάνει αυτό καλά. Δεν τους αφήσαμε να επιστρέψουν στην τρίτη περίοδο. Είμαι χαρούμενος γιατί κερδίσαμε μια ομάδα που τα πηγαίνει περίφημα στη EuroLeague και το κάναμε πιο εύκολα απ' όσο περιμέναμε. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε, διότι την Πέμπτη παίζουμε στο Βελιγράφο. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιον, διότι όλοι έκαναν απόψε καλή δουλειά, είμαι όμως χαρούμενος για τον Τρέι Τόμπκινς που επέστρεψε. Ήταν πολύ καλός, σκόραρε και μας έδωσε ώθηση στην επίθεση. Όσο για τον Ντόντσιτς; Οι αριθμοί του ήταν εξαιρετικοί, όμως έκανε σπουδαία δουλειά και στην άμυνα".

Αντρέα Τρινκέρι: " Ήταν το χειρότερο σημείο μας στη φετινή διοργάνωση. Από τη μία, είχαμε μία σπουδαία ομάδα που όλοι γνωρίζουμε πόσο καλή μπορεί να γίνει. Από την άλλη, δεν σεβαστήκαμε τους εαυτούς μας. Δεν είχαμε ενέργεια. Δεν είχαμε τίποτα. Αν προσπαθήσω να σχολιάσω τον αγώνα μπασκετικά, δεν θα βρω κάτι έξυπνο να δηλώσω. Έχουμε δυο επιλογές. Ή να αυτοκτονήσουμε, ή να σταθούμε ξανά όρθιοι. Ήταν ένα πολύ κακό βράδυ για εμένα, για τους παίκτες, για όλη την ομάδα, όμως πιστεύω πως δεν έχει νόημα να δείχνουμε με το δάχτυλο ο ένας τον άλλο. Ήταν εφιαλτική η βραδιά, όμως μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν θα αυτοκτονήσουμε. Πρέπει να ξανασηκωθούμε, πρέπει να σεβαστούμε τη δουλειά μας. Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε τόσο άσχημα, όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι προπονητές. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να γυρίσουμε στο γυμναστήριο, να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε για το βράδυ της Πέμπτης".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ