EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Γαλατασαράι

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Γαλατασαράι

Έξαλλος με την εμφάνιση της Γαλατασαράι, ο Εργκίν Αταμάν είπε βαριές κουβέντες για την ομάδα του, αλλά και για την Ούνικς Καζάν που δεν γλίτωσε το "κράξιμο".

Αν τον έπιανες από τη μύτη μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα έσκαγε. Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος από την εμφάνιση της Γαλατασαράι στο Καζάν και μίλησε με βαριές εκφράσεις για τους παίκτες του. Μόνο που δεν γλίτωσε ούτε η Ούνικς, καθώς είπε πως Τούρκοι και Ρώσοι δεν έχουν τύχη σε αυτή τη διοργάνωση.

Εβγκένι Πασούτιν: " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τους είπα ότι απόψε έκαναν εξαιρετική δουλειά. Βγάλαμε καρδιά και διάθεση, έπαιξαν καλύτερη άμυνα σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Δεχθήκαμε μόλις 60 πόντους στο γήπεδό μας. Μοιράσαμε τον χρόνο συμμετοχής, παίξαμε δυναμικά, όχι βρώμικα, αλλά με ένταση στην άμυνα. Είχαμε και τον έλεγχο του ρυθμού στην επίθεση. Ήταν για εμάς ένα βήμα προς τα εμπρός. Τώρα θα πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα, ώστε απέναντι στη Ζάλγκιρις να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αφήσαμε μόνο ένα ελεύθερο σουτ και αμυνθήκαμε σε όλα τα υπόλοιπα. Παλέψαμε στα ριμπάουντ, τους αναγκάσαμε να σουτάρουν υπό πίεση όπως είχαμε σχεδιάσει".

Εργκίν Αταμάν: " Κάναμε ένα απαίσιο παιχνίδι. Πιστεύω πως ούτε εμείς, ούτε η Ούνικς έχουμε πιθανότητες σε αυτή την EuroLeague. Από την πλευρά μας, υπάρχει κάτι περίεργο που δυσκολεύομαι να εξηγήσω. Οι δυο καλύτεροι σκόρερ μας στο παιχνίδι με την Αρμάνι, ο Σιλμπ και ο Μίτσοφ που είχαν βάλει μαζί 40 πόντους, έβαλαν απόψε έναν! Ο Πλάις είχε 1/6 κάτω από το καλάθι. Ήταν ένα άθλιο βράδυ για εμάς. Επαναλαμβάνω. Δεν πιστεύω ότι αυτές οι δυο ομάδες έχουν τύχη να βρεθούν στα playoffs παίζοντας αυτό το μπάσκετ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ