EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να κάμψει την αντίσταση της Ζαλγκίρις, με τον προπονητή των "μπλαουγκράνα", Γιώργο Μπαρτζώκα, να στέκεται στην μαχητικότητα των Λιθουανών.

Η Ζαλγκίρις αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στην Βαρκελώνη, πέφτοντας μαχόμενη με 92-86 . Ήταν λοιπόν αυτή η μαχητικότητά της που σχολιάστηκε θετικά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα:

" Το παιχνίδι κύλησε όπως το περίμενα. Το είχα πει και πριν το παιχνίδι έπειτα από τις δύο νίκες που πήραμε κόντρα σε Μακάμπι και Ρεάλ Μαδρίτης ότι θα ήταν δύσκολο για εμάς πνευματικά. Χρειάστηκε να παίξουμε δυνατά. Η Ζαλγκίρις έπαιξε με κίνητρο, αφού δεν είχε τίποτα να χάσει. Έβαλαν μεγάλα σουτ και έμειναν στο παιχνίδι. Σίγουρα θα θέλαμε μία μεγαλύτερη διαφορά στα ύψη των 10-15 πόντων, αλλά σκόραραν συνεχώς σε καταστάσεις αιφνιδιασμού και έμειναν στο παιχνίδι. Στο τέλος κερδίσαμε χάρη στην ψυχραιμίας μας στις βολές. Κάθε νίκη είναι σημαντική".

Ο Ταϊρίς Ράις δήλωσε από την πλευρά του: " Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις παίζει πάντα σκληρά. Έχουν έναν κοόυτς που σέβονται και τον ακούνε και αυτό φαίνεται στο παρκέ. Νομίζω ότι δεν μπήκαμε όσο δυνατά έπρεπε στο παρκέ στην αρχή και το εκμεταλλεύτηκαν. Σκόραραν 86 πόντους στο γήπεδό μας και αυτό είναι ανεπίτρεπτο για εμάς".

Για την Ζαλγκίρις ο Μπροκ Μότουμ τόνισε ότι " ήταν ακόμα ένα παιχνίδι που παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά χάσαμε. Δεν ξέρω τι να πω. Πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τα παιχνίδια. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος πάλι, οπότε ελπίζω όσο περνάει ο καιρός να βελτιωθούμε στον τρόπο που θα κλείνουμε τους αγώνες. Βγάλαμε ενέργεια, παλέψαμε για ακόμα μία φορά, αλλά δεν κερδίσαμε επειδή κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία. Αυτή όμως είναι η διαφορά σε παιχνίδια σαν αυτό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ