EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Γαλατάσαραϊ - Ζαλγκίρις

Δηλώσεις: Γαλατάσαραϊ - Ζαλγκίρις

Στο κομμάτι της άμυνας που βελτίωσε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Έργκιν Αταμάν, ενώ ο Σινάν Γκιουλέρ έπλεξε το εγκώμιο του νέου συμπαίκτη του, Τζάστιν Κάρτερ.

Στον τομέα της άμυνας στάθηκε ο Έργκιν Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζαλγκίρις. Ο Τούρκος τεχνικός υποστήριξε: " Η άμυνα ήταν το κλειδί του αγώνα. Μιλήσαμε γι αυτό στο ημίχρονο και είπαμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετικότητα μας και την αυτοπεποίθηση μας. Πήραμε επίσης κάποιους εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό κι έτσι άλλαξε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι από τον Τζάστιν Κάρτερ. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς".

Από την πλευρά των παικτών ο Σινάν Γκιουλέρ τόνισε: "Είναι σημαντικό να κερδίζεις στην έδρα σου ακόμα κι αν δεν είχαμε τους φιλάθλους μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αργοί και δεν παίξαμε το μπάσκετ που θα θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αλλάξαμε και πήραμε μία καλή νίκη. Ο Τζάστιν Κάρτερ είναι μία σπουδαία προσθήκη για την ομάδα μας γιατί πλέον μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Μπορεί να προσθέσει ενέργεια στην άμυνα μας και να δημιουργήσει φάσεις στην επίθεση.".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ