EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε τη Φενέρμπαχτσε, με τις δηλώσεις των προπονητών να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Ο Ερυθρός Αστέρας πανηγύρισε μια τεράστια εντός έδρας νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε , με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να δηλώνει κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος από αυτά που έκαναν οι παίκτες του στο παρκέ.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα εξήγησε ότι " ήταν ένα πολύ απαιτητικό σαραντάλεπτο, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Ο τομέας των ριμπάουντ ήταν πολύ σημαντικός απόψε. Καταφέραμε να τα ελέγξουμε και από εκεί να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η ομάδα έπαιξε καλά, σχεδόν όλοι έκαναν τρομερή δουλειά. Η ομάδα δουλεύει καλά, λειτουργεί εξαιρετικά, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Οι προσδοκίες ανεβαίνουν διαρκώς, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστικοί".

Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε πως " ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Στο τέλος το παιχνίδι κρίθηκε από μια δική μας κακή απόφαση, μετά από ένα χαζό φάουλ και μια κακή άμυνα. Κάναμε πολλές κακές επιλογές το παιχνίδι. Ξέραμε ότι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα έχουν την άνεση να σουτάρουν αρκετά, ειδικά στην αρχή, αλλά δεν κάναμε κάτι για να τους σταματήσουμε. Θα συνεχίσω να λέω ότι δεν υπάρχουν εκπλήξεις στην EuroLeague, όλα τα αποτελέσματα πιθανά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ