EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Νίζνι

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Νίζνι

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε λόγο για έλλεψη επαγγελματισμού από πλευράς Αναντολού Εφές ενώ ο Άιναρς Μπαγκάτσκις εξήγησε πως οι παίκτες του έκαναν αυτά ακριβώς που είχε σχεδιάσει.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων, μετά τον θρίαμβο της Νίζνι στην Κωνσταντινούπολη.

Αναντολού Εφές

Ντούσαν Ίβκοβιτς: ''Ήταν μια κακή μέρα για εμάς. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού ως το 12-2. Εν συνεχεία, χάσαμε τον έλεγχο. Απόψε δεν ήμασταν επαγγελματίες! Δεν κάναμε τα βασικά. Μπορώ να πω ότι δεν είχαμε τη θέληση για να κερδίσουμε τον αγώνα! Προκριθήκαμε στο TOP-16 όμως έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να μάθουμε. Υποφέρουμε από τραυματισμούς. Ο Στράτος Περπέρογλου ταλαιπωρείται από τραυματισμό ενώ ο Ντόγκους Μπαλμπάι ήταν άρρωστος. Έστω κι έτσι, δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιλογίες''.

Νίζνι Νόβγκοροντ

Άιναρς Μπαγκάτσκις: "Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε για να μείνουμε "ζωντανοί". Το πλάνο μας στηριζόταν στην άμυνα, καθ όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου. Οι παίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά πάνω σε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Παλέψαμε σκληρά. Κάναμε, επίσης, καλή δουλειά και στην επίθεση. Βάλαμε τα μεγάλα σουτ στο κρίσιμο σημείο. Αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι θετικό που μείναμε "ζωντανοί" στη μάχη της πρόκρισης. Θα παλέψουμε για να προκριθούμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ