EUROLEAGUE

Το βίντεο ενός θριάμβου με μπόνους το κόψιμο του Λάσμε

Το βίντεο ενός θριάμβου με μπόνους το κόψιμο του Λάσμε
INTIME SPORTS

Δείτε VIDEOS με το τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, αλλά και τα highlights της αναμέτρησης με το άστοχο τρίποντο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην εκπνοή!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης 8,4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (66-65).

Πλέον η σειρά των πλέι οφ βρίσκεται στο 1-1 με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να κάνει το "μπρέικ" και να παίρνει το πλεονέκτημα της έδρας.

Η Μπαρτσελόνα στα 8,4 δευτερόλεπτα που απέμεναν προσπάθησε με σουτ τριών πόντων να πάρει τη νίκη στην εκπνοή, όμως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αστόχησε από τα 6μ.75, με τους "πράσινους" να πανηγυρίζουν το σπουδαίο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Το "τριφύλλι" να θυμίσουμε πως επέστρεψε στο ματς από το -13 (40-27) του 22ου λεπτού, με τη Μπαρτσελόνα να ξεκινά με σερί 8-0 στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου (32-27).

Και προσέξτε. Όσο πολύτιμο ήταν το τρίποντο του Διαμαντίδη, άλλο τόσο "μέτρησε" και το κόψιμο του Στεφάν Λάσμε στον Τζαγουάι με το σκορ στο 64-63! Δείτε κι αυτό

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ