EUROLEAGUE

Δ. Γιαννακόπουλος: "Θα δώσω το πριμ του φάιναλ-φορ σε όλους!"

Δ. Γιαννακόπουλος: "Θα δώσω το πριμ του φάιναλ-φορ σε όλους!"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός στα μάτια του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκρίθηκε στα φάιναλ-φορ του Λονδίνου και για αυτό ο ισχυρός άνδρας των "πρασίνων" θα δώσει σε όλους το πριμ πρόκρισης, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για την διαιτησία.

Αποστολή στην Βαρκελώνη: Αντωνία Μαραγούσια

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης κατά την αναχώρηση του "τριφυλλιού" τόνισε πώς οι "πράσινοι" στα μάτια τα δικά του πέρασαν στο φάιναλ-φορ και για αυτό θα δώσει το πριμ πρόκρισης στο φάιναλ-φορ, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την διαιτησία.

" Ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαικού μπάσκετ. Παρα μία νίκη και θα ήμασταν στο φάιναλ-φορ. Αυτή η μία νίκη είναι αυτή που μας στέρησαν στον πρώτο αγώνα. Στα δικά μου μάτια ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε και για αυτό θα δώσω το πριμ εισόδου στο φάιναλ-φορ. Όλη η ομάδα είναι άξια συγχαρητηρίων.

Όσο και αν χαίρονται κάποιοι σήμερα που πέτυχαν με το έτσι θέλω τον αποκλεισμό μας, να είναι βέβαιοι ότι στο τέλος θα τους βγει ξινό και θα το μετανιώσουν", ήταν τα λόγια του.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ