EUROLEAGUE

Αυτούς ψηφίσατε για το Final Four

Αυτούς ψηφίσατε για το Final Four

Περίπου 20.000 αναγνώστες του Sport24.gr πήραν θέση για τη... μάχη των προημιτελικών της EuroLeague κι "έστειλαν" στο Final Four τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό Superfoods, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Φενέρμπαχτσε.

Η δράση της EuroLeague πλέον περνάει στα playoffs και 19.600 αναγνώστες του Sport24.gr μέσω του σχετικού POLL έχρισαν φαβορί τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό Superfoods, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Φενέρμπαχτσε για να ταξιδέψουν στο Βελιγράδι για το Final Four.

Το 84% των συμμετεχόντων στο poll του Sport24.gr πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει το "εμπόδιο" της Ζάλγκιρις και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στην γιορτή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ η πλειοψηφία των αναγνωστών θεωρεί πως στη Σερβία θα βρεθεί και ο Παναθηναϊκός Superfoods, με τους "πράσινους" να συγκεντρώνουν το 54% των προτιμήσεων και την Ρεάλ Μαδρίτης το 46%.

Στον ρωσικό "εμφύλιο" - ο οποίος έχει και γαλανόλευκο χρώμα, καθώς στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Χίμκι συναντάμε τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Γιώργο Μπαρτζώκα αντίστοιχα - η "ομάδα του στρατού" είναι το μεγάλο φαβορί. Το ποσοστό πρόκρισης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε στο 95%, ενώ φαβορί θεωρείται και η Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Μπασκόνια. Το ποσοστό της πρωταθλήτριας Ευρώπης έφτασε στο 81%, ενώ το 79% όσων συμμετείχαν στην... εκλογική διαδικασία πιστεύουν πως το καρέ του Final Four θα συμπληρωθεί από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Φενέρμπαχτσε.

Τα αποτελέσματα για το Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις:

Αυτούς ψηφίσατε για το Final Four

Τα αποτελέσματα για το Παναθηναϊκός Superfoods - Ρεάλ Μαδρίτης:

Αυτούς ψηφίσατε για το Final Four

Τα αποτελέσματα για το Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια:

Αυτούς ψηφίσατε για το Final Four

Τα αποτελέσματα για το ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι:

Αυτούς ψηφίσατε για το Final Four
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ