EUROLEAGUE

Αταμάν: "Βρήκαμε το δρόμο μας"

Αταμάν: "Βρήκαμε το δρόμο μας"

Ο Εργκίν Αταμάν εκθείασε την ομάδα του μετά τη νίκη επί της Ούνικς Καζάν, η οποία ανέβασε τη Γαλατάσαραϊ στη 11η θέση της κατάταξης.

Έστω και αργά η Γαλατάσαραϊ βρήκε το δρόμο της... Η τουρκική ομάδα σημείωσε δύο σερί νίκες (με δεύτερη τη σημερινή επί της Ούνικς Καζάν ) για πρώτη φορά από το Νοέμβριο, έφτασε τις τέσσερις στα τελευταία έξι παιχνίδια και βελτιώνει την εικόνα της στη EuroLeague, όπως και τη θέση της στην κατάταξη.

Εργκίν Αταμάν (Γαλατάσαραϊ): " Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς μετά το αρχικό 0-5 και τις αλλαγές παικτών που κάναμε. Βρήκαμε το δρόμο μας. Αρχίσαμε να παίζουμε σπουδαίο μπάσκετ ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Παίξαμε καλή άμυνα μετά το κακό πρώτο δεκάλεπτο και ήμασταν πολύ επιθετικοί όταν μπήκαν οι παίκτες του πάγκου. Είμαι πολύ χαρούμενος από τους παίκτες μου. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο".

Τζον Ντίμπλερ (Γαλατάσαραϊ): " Η EuroLeague είναι δύσκολη λίγκα, κάθε ματς, είτε είναι εντός είτε εκτός. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και το δύσκολο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας για το τουρκικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε καλά πάντως. Δεχτήκαμε 67 πόντους και στη μεγαλύτερη διάρκεια παίξαμε καλή άμυνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ