EUROLEAGUE

Απόλυτη ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Εφές

Απόλυτη ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Εφές

Ικανοποιημένοι είναι όλοι στο στρατόπεδο της Εφές μετά τις δύο νίκες επί του Ολυμπιακού. Το ματς στο ΣΕΦ... ολόκληρη η χρονιά για τους Τούρκους.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Βασίλης Δελής

Η Αναντόλου Εφές κατάφερε να σημειώσει δύο νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει τη σειρά των πλέι οφ σε 22.

Οι Τούρκοι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη τους επί των "ερυθρολεύκων", ενώ μίλησαν σε τουρκικούς σταθμούς για την ισοφάριση, αλλά και την αναμέτρηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την επόμενη εβδομάδα.

Η Εφές κατάφερε να επιστρέψει στην διεκδίκηση της πρόκρισης στο φάιναλ-φορ, αξιοποιώντας την έδρα της, ενώ πλέον θα έρθει με άλλη ψυχολογία στην Ελλάδα. Όπως είπε και ο τεχνικός του συλλόγου, Οκτάι Μαχμουτί " θα πάμε με αυτοπεποίθηση στην Ελλάδα".

Οι ιθύνοντες της Εφές τόνιζαν πώς η βραδιά αυτή είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο, ο οποίος κατάφερε να πάρει δύο διαδοχικές νίκες απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Οι παίκτες της ομάδας ήταν ευδιάθετοι και δεν έχαναν ευκαιρία για πλάκα, γνωρίζοντας παράλληλα ότι το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας είναι τελικός τόσο για τους ίδιους, όσο και για τον Ολυμπιακό.

Απόλυτη ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Εφές

Την προσοχή όλων τράβηξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Τούρκων, Τζαμόν Γκόρντον, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλό παιχνίδι, ενώ σημείωσε και το καλάθι που χάρισε τη νίκη στην Εφές. Όλοι ήθελαν μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο από τον Αμερικανό της Αναντόλου Εφές που μίλησε σε όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του.

Απόλυτη ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Εφές
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ