EUROLEAGUE

Απολαυστικές μάχες στα ματς Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

Απολαυστικές μάχες στα ματς Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα
INTIME SPORTS

Ο αγώνας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα επιλέχθηκε ως ο αγώνας της εβδομάδας (7/3, 9.45μ.μ.) και η Ευρωλίγκα δημιούργησε ένα εξαιρετικό video με τις μάχες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στο πέρασμα των χρόνων

Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα αναμετρώνται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και οι διοργανωτές επέλεξαν αυτό το ματς ως το καλύτερο της εβδομάδας.

Οι ιθύνοντες της Ευρωλίγκας, δημιούργησαν ένα εξαιρετικό video ανάμεσα σε δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με όμορφες φάσεις που έχουν προσφέρει κατά καιρούς στο κοινό.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ζευγάρι που έχει συναντηθεί σε τρία από τα τέσσερα τελευταία Final-4, προσφέροντας μεγάλες συγκινήσεις.

Την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός νίκησε 68-64 την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final-4 της Πόλης, ενώ οι Καταλανοί είχαν επικρατήσει με 86-68 των "ερυθρολεύκων" στον τελικό του 2010. Επίσης, συναντήθηκαν και στον μικρό τελικό του 2009, στο Βερολίνο.

Στον πρώτο τους φετινό αγώνα, η Μπαρτσελόνα είχε επικρατήσει στην Ισπανία με σκορ 76-68, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του TOP-16.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ